MEDYA KÖŞESİ

90 Dakika'nın bitmesinin asıl nedeni ne?

90 Dakika neden bitti? Yeni Şafak gazetesinden Taha Kıvanç mahlasıyla yazan Fehmi Koru ise olaya farklı bir bakış açısı getirdi.

90 Dakika'nın bitmesinin asıl nedeni ne?

NTV'nin en eski programı olan ve yıllarca büyük beğeniyle izlenen 90 Dakika sona erdi. NTV yönetimi bir ekran klasiği olan ve '500' bölümü geçen ünlü spor programını sezon öncesinde yayından kaldırdı. Kenan Onuk'un hayata geçirdiği 90 Dakika'da son olarak Hıncal Uluç, Mehmet Y. Yılmaz, Fuat Akdağ ve Haşmet Babaoğlu yorumcu olarak yer alıyordu.

EKONOMİK SEBEBLERLE BİTTİ DENMİŞTİ

Bitimi en çok tartışma yaratan programlardan bir olan 90 Dakika'nın üzerine çok yazıldı, çizildi. Hıncal Uluç, köşesinden NTV'ye ateş püskürdü: "12 yıldır "Gık" demeden, 500 program yapan Hıncal, işine son verildiğini Vatan gazetesinde okumamalıydı.." Haşmet Babaoğlu da köşesinden topu NTV yöneticilerine attı: Bir programı başlatma ve bitirme kararı kanal yöneticilerinin bileceği iştir. Netice olarak programın bitme nedeni ekonomik durum olarak gösterildi.

90 DAKİKA'NIN BİTMESİNİN ASIL NEDENİ

Yeni Şafak gazetesinden Taha Kıvanç mahlasıyla yazan Fehmi Koru ise olaya farklı bir bakış açısı getirdi. Taha Kıvanç'a göre programın bitmesinin asıl nedeni programa olan ilginin azalışıydı. Bu ilgi azalışının tek nedeni ise Mehmet Y. Yılmaz'dı. Kıvanç, bu durumu "12 yıl kesintisiz süren '90 Dakika' programının NTV tarafından 'izlenmediği' gerekçesiyle âniden bitirilmesini bir türlü anlayamadı Hıncal Uluç; oysa sonu getiren gelişme, son katılan program konuğu Hürriyet yazarıyla başlayan ilgi azalışıydı... " diyerek açıkladı.


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar