MEDYA KÖŞESİ

2009'un dillere düşen boşanmaları

Kimi eşini aldattığı için ayrıldı, kimi şiddetli geçimsizlik dedi. 2009'un skandal ayrılıkları...

2009'un dillere düşen boşanmaları

GAZETECİLER.COM - Medya dünyası geride bırakmaya hazırlandığımız 2009 yılında ihanetler, sürpriz boşanmalar ve skandal ayrılıklarla çalkalandı. Bunlar içinde en çok ses getirenler bakın hangileri oldu; 

CAN DÜNDAR'IN AŞK KAÇAMAĞI

18 yıllık evli olan gazeteci Can Dündar’ın, her fırsatta aşkını ilan ettiği eşi Dilek Hanım’a ihanet ettiği ortaya çıktı.

Dündar ihanetin ardından “Birini sevdim. Ve -suçsa bu- hesabını, vermem gereken tek kişiye, eşime verdim” şeklinde açıklamada bulundu.

YILIN İHANETİ: DEFNE SAMYELİ SARSILDI

Yılın magazin olayı Eren Talu’nun haber spikeri ve eski Türkiye güzeli eşi Defne Samyeli’yi aldattığının ispatı olan fotoğrafların gazetelerde yayınlanması oldu.

İhanet fotoğraflarının hemen ardından Samyeli, 14 yıllık eşine şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı.

Ünlü spiker, Talu için üç ay evden uzaklaştırma kararı da aldırttı.
[page_end]

ÇOK SEVDİK O YÜZDEN AYRILDIK

Ebru Gündeş ve Osmantan Erkır, medya kuruluşlarına gönderdikleri faksla ayrıldıklarını açıkladılar.

Osmantan Erkır, ayrılığın ardından "Ebru ile birbirimizi çok sevdik. Gerçekten aramızda müthiş bir sevgi var ama olmuyor. Çok denedik, çok zorladık yapamadık." dedi.



KOCA DAYAĞI YİYEN SUNUCU

Sunucu Ece Erken ile işadamı eşi Tuncer Öztarhan arasındaki boşanma davası sonuçlandı.

“Kocam beni uçakta, evde dövdü” diyerek 2 milyon TL tazminat, aylık 15 bin TL nafaka isteyen Erken, taleplerinden vazgeçti ve boşandı.


[page_end]
ÖRNEK ÇİFT DE BOŞANDI

2003 yılında nikah masasına oturan ve ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Ufuk Yıldırım ile spiker Sonay Dikkaya'nın evliliğinde ciddi bir kriz baş gösterdi.

Uzun zamandır aralarındaki sorunları çözmeye çalışan çift, dostlarının verdiği desteğe rağmen sıkıntıların üstesinden gelemeyince evlerini ayırma kararı aldı.



TATLI DİLLİ İKBAL DE AYRILIK YAŞADI

TV sunucusu İkbal Gürpınar Karagözlü, yardıma muhtaç bir aileye kardeş aile ararken tanışarak evlendiği eşi Burhan Karagözlü'den ayrıldı.

Karagözlü boşanma dilekçesinde, aralarındaki mizaç farkı yüzünden kocasıyla bir süredir ayrı yaşadıklarını belirterek, iki yaşındaki oğlu Efe'nin velayetini istedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar