Zaman 25. yılını böyle kutluyor!

Zaman gazetesi 25. yılını doldurdu. Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı da köşesini Zaman'a ve geçen 25 yıla ayırdı...

GAZETECİLER.COM - Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gazetesinin 25. yılı nedeniyle köşesini Zaman'a ayırdı.

"Gazetemiz Zaman 25 yaşında. Geriye dönüp bakınca insanın hayretler içinde 'Nereden nereye?' diyesi geliyor. Doğması, emeklemesi, serpilip gelişmesi, vahşi rekabetin yaşandığı medya dünyasında 'Ben de varım' diyerek toplumun vicdanı haline gelmesi daha dün gibi.

Ne mutlu ki bu gazete, ortak aklın, ortak vicdanın sesi oldu zaman içinde. İtidal ve istikametten hiç ayrılmadı. O müstakim yolda kimi zaman (farkına varmadan) hata da yaptı; ama, emin olun ki, hiçbirinde su-i niyet yoktu. Gazeteciliğin tabiatında var olan zorluklar yüzünden bazı hatalar oluşsa bile bu gazete hep doğru yolda yürüdü, insan merkezli oldu. Barıştan, özgürlükten, sevgiden, şefkatten, merhametten, hikmetten yana tavır aldı daima. Temel hak ve özgürlüklerin müdafii oldu daima. İnsanlar bu esaslı duruşun çabuk vardı farkına ve gazetesine sahip çıktı, onu bayraklaştırdı adeta.

Yıl boyunca sürecek 25. yıl etkinliğinin tek bir amacı var: Siz değerli okurlarımızla daha yakın olmak, geçmişte verilen muhteşem mücadeleden hareketle daha büyük bir Türkiye özlemini sizlerle paylaşmak. Nice yıllara..."
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor