Yılmaz Özdil'e fena çaktı: Orgazm butonu!

Diriliş Postası'ndaki yazısında Yılmaz Özdil'i yerden yere vuran Esra Elönü, "emeklilerin maaşına göz diken Özdil'e aramızda para toplayalım" dedi.

GAZETECİLER.COM- Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in emekliler hakkında yazdığı yazı tepkilere neden oldu. AK Parti'ye oy veren emekililere ikramiye verilmesin diyen Yılmaz Özdil'e İslamcı yazar Esra Elönü'den cevap geldi.

Diriliş Postası'ndaki yazısında "Yahu senin gibi adamlıkta emeksiz bir adam, emeklinin maaşına göz dikiyorsa bir seferliğine aramızda toplanıp sana en çok ihtiyacın olan şeyi alalım" diyen Esra Elönü, Yılmaz Özdil'e "seküler kitlenin orgazm butonu" benzetmesini yaptı. 

İşte Esra Elönü'nün her satırı olay yazısı:

Şişşt! Hocaları rahatsız etmeyin bu adama “
beyin” fetvası çıkarmaya çalışıyorlar, gerçi fetvadan çıkan beyin bu adama tenezzül etmez ama …”

Bismillah! Rabbim bana bu sakatat yazarla, kafa bulacak makro dalga klavye ihsan eyle Amin. Neylersin evlat kaderde selfie’yi sifonla çeken adamlara yazı yazmak da varmış. İlk sifon Sir Walter Closet tarafından 19. yüzyılın ilk yarısında icat edilmiş Yılmaz Gülümse. Sir Walter Closet beyin, toprağı bol olsun onun sayesinde senin gibi beynine WC fırçasıyla müdahale edilecek adamların fotoğrafını sifonla çekiyoruz. Gülümse . Hani bir film repliği vardı “ Vurucam kırbacı” kendine eşeği ödül koymuş bir çocuğun komik repliği. Sözcü sana ne ödül koydu bilmiyoruz lakin, her defasında vurucam deyip ıskalayan sana, bütün emekliler maaşlarını toplayıp beyin alacaklarmış. Caiz caiz kullan. 

Yılmaz Özdil kim? Gazetesinin battal baş yazarı, seküler kitlenin orgazm butonu, kendine göre seçkin bana göre tezgahta seçilmeye bile değmez patates! Kendine göre insancıl, bana göre sadece ısırıldığı yerin bekçiliğini yapan kan tellalı.. Kendine göre belki sakinleştirici bana göre şalvar lastiğini geziye kadar uzatıp bırakmış ve şaplağı kendi yüzüne yemiş nitelikli provokatör! Müftü karısıyla düet yapıp fazlasıyla detone olan zavallı klavye solisti! Utanmadan konuşuyor diyoruz yüzü ve insanlığı sadece makyajla kızaran bir insandan ne beklenir ki!

Diyorsun ki “Akp’nin yanlış politikaları sonucunda Türkiye’ye gelen Suriyelilere, şu ana kadar 5.5 milyar dolar harcandı.” Hoşt ile höst arasında arafta kaldım sen seç beğen al. O yanlış politikanın alnından öpeyim. Helal olsun. O çamur gargarası yaptığın ağzına Suriyeli kardeşlerimin adını alma. Bu Dünya’da mazlumsan Esed’in bitmez kardeşim. Sen uşağı olduklarının eteğini öpmeye devam et, biz onların Ensar’ı olup ayaklarını öpmeye razıyız. O tamponu yayıp, vıcık vıcık Nişantaşı taburenden keseceğin ahkamı git ahıra bağla.

Diyorsun ki “Gazze’nin inşası için yardım toplandı, Türkiye 200 milyon dolar ödedi. Filistin’e yaptığımız toplam yardım 1.5 milyar doları geçti". Ohhhh yüreğimin yağları halay çekiyor ne güzel şeyler yazıyorsun. Şükürler olsun. Ne yapacaklardı 

Gazze’yi değil de senin gibi Gezi İnşaatçısı ayaklı moloza imar izni mi vereceklerdi. Sen ne anlarsın Ümmetin mazlumlarından. Senin kulağın çamura yattıysa biz Muhammed Durre’nin sağırı olacak değiliz ya. 

Diyorsun ki Ak partiye oy veren emeklilerin maaşı kesilsin. Yahu senin gibi adamlıkta emeksiz bir adam, emeklinin maaşına göz dikiyorsa bir seferliğine aramızda toplanıp sana en çok ihtiyacın olan şeyi alalım.( Sevgili okur bakın buraya sizin için boşluk bırakıyorum bu adamın ihtiyacı olan şeyleri siz doldurun yazıyı düet yazalım (………….......………………)

“Onlar” evet makarnayı koliye sığdıranlar lakin sen adamlığı bünyene sığdıracak yer bulamamışsın! “Onlar” evet kısalar bırak senin zihniyetinin yüksek olduğu yerde onlar alçak olsunlar şereftir! “Onlar” evet denizi görmeyenler lakin ileriyi gören feraset ustaları! “Onlar” evet koltuklarının altında gazete taşımazlar ama samimiyeti insanlığı adamlığı manşete taşırlar! “Onlar” evet tabirince Cv’leri yok ama alınları var sen bu kadar temiz bir Cv’ye yırtınsan da sahip olamazsın! Onların tek suçu ney biliyor musun? İnanmak!