Yılmaz Özdil 'inci kefali' ile vurdu!

"En geç yarım saat içinde atletik dağıtım planı hazırlayıp, çadırları en geç 12 saat içinde tek tek elden teslim etmezlerse, Van'a gider valiliğin önünde anırırım!"

GAZETECİLER.COM - Hürriyet'teki köşesinde  İnci kefalinin durumu iyi... başlıklı bir yazı kaleme alan Yılmaz Özdil, Çadır dağıtımı konusunda başarızılığa uğrayan Valilik ya da belediye yerine Yay-Sat'a görev verilse, dağıtımın 12 saatte halledileceğini ileri sürdü ve kendine has üslubuyla şöyle yazdı:  "Bizim gazeteyi dağıtan Yaysat'ı arayın. En geç yarım saat içinde atletik dağıtım planı hazırlayıp, çadırları en geç 12 saat içinde tek tek elden teslim etmezlerse, Van'a gider valiliğin önünde anırırım!"

İşte Özdil'in yazısından bir bölüm:

Ölenler kim? Kimler yaralı? Hangi hastanedeler?
Şu an...
Girin, Van Valiliği'nin internet sitesine.
*
"Vali, panayır kütüphaneyi gezdi" yazıyor. "Vali, plaj turnuvasının kupasını verdi" yazıyor. Ayrıca... Otlu peynir, Van kedisi, inci kefali ve ters lale'yle ilgili "açıklayıcı" bilgiler var.
*
Çadırkent'in telefon numarası ne? Girin, Erciş Kaymakamlığı'nın resmi internet sitesine... Daire amirlerine "protokol ve nezaket kuralları" semineri verilmiş iyi mi... O yazıyor.
*
Vatandaş enkaz altından twit atıp, yerini tarif ediyor... Bunlar hâlâ inci kefalini, ters lale'yi filan anlatıyor!
*
Siber çağda... Bu kafanın çadır madır dağıtabilmesi mümkün değildir kardeşim.
*
Ahali facebook'tan kampanyalar düzenliyor. Teee Barbadoslu şarkıcı Rihanna, twitter'dan yardım çağrısı yapıyor. Brezilyalı yazar Paulo Coelho, Kızılay'ın irtibat numarasını duyuruyor.
Google desen...
Akrabalarına ulaşmaya çalışanlar için "kişi bulucu" hizmetini kullanıma açtı. Şu kişiyi arıyorum, şu kişi hakkında bilgi sahibiyim diye giriş yapıyorsun.
*
Akılları hâlâ...
Protokol kurallarında.
*
İddia ediyorum...
Şu an arayın, Philip Morris'i, Ülker'i, Arçelik'i, P&G'yi, Vestel'i, Unilever'i.
Bizim gazeteyi dağıtan Yaysat'ı arayın.
En geç yarım saat içinde atletik dağıtım planı hazırlayıp, çadırları en geç 12 saat içinde tek tek elden teslim etmezlerse, Van'a gider valiliğin önünde anırırım!

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor