Yiğit Bulut son dakikayı devletten istedi

PKK'nın Eruh baskını hakkında hiç bir bilgi verilmeyişi Yiğit Bulut'u canlı yayında isyan ettirdi. Bulut devlete seslendi ve bilgi için devletten yardım istedi.

GAZETECİLER.COM- Habertürk ekranların bu kez Yiğit Bulut'un isyanına sahne oldu. Sansürsüz'de konuklarıyla gündemi tartışan Bulut, bir son dakika haberi üzerine canlı yayında devlete ilginç bir çağrıda ve şikayette bulundu.

Ekranlara son dakika haberi olarak düşen bir haber Sansürsüz'de gündemi değiştirdi. PKK'nın Siirt'in Eruh ilçesini bastığı ve emniyet binasına saldırdığı yönündeki haberler Yiğit Bulut'u adeta isyan ettirdi. Bulut, aradan 1,5 saat geçtikten sonra hala net bir bilgi gelmeyişi üstüne canlı yayında ilgili kurumlara çağrıda bulunarak bilgi istedi. 'Bu kadar zaman geçti ancak hala net bir bilgi yok, biz kendi imkanlarımızla bölgede 1 polis memurunun şehit olduğunu 3'ünün de yaralı olduğunu öğrendik ama devlet kurumlarından hiç bir açıklama yok' diyerek söze başladı. Canlı yayında PKK'nın Eruh baskını hakkında yetkililerden bilgi vermeleri çağrıda bulunan Bulut çarpıcı bazı elşetirilerde de bulundu.

"Bu da aslında bir zaaf. 22'den beri orada çatışma olduğunu biliyoruz. Ama hala bize devletin resmi bir açıklaması gelmedi. Mutlaka devlet yetkilileri de bizi izliyorlardır şimdi, onlar da dinlesinler. Siz resmi açıklama yapmadığınız sürece haber manüplasyona uğrar. Fısıltı gazetesi devreye girer, bazı haber kanalları olayı abartır. 16 şehit var deniyor sonra 10'a sonra 6'ya düşüyor sayı. Hiç bir kuruma ulaşamıyoruz. Kamunun bir açıklama yapması gerekir. Bölgede o kadar vali, yetkili kurum var. Biz kendi imkanlarımızla bu bilgilere ulaştık. PKK Eruh'a saldırdı, elektirikler kesik, telefonlar kesik. Bu konuda yardım bekliyoruz."

İşte o anlar:



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları