Yiğit Bulut, Erdoğan'ın huzurunda Doğan'a çaktı!

Erdoğan'ın katılacağı Sansürsüz saat 22:22'de başladı ama Başbakan olmadan başladı. Erdoğan'ın gecikmesiyle bir canlı yayın krizi yaşandı.

GAZETECİLER.COM
Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Sansürsüz, dün akşam Başbakan Erdoğan'ı konuk etti. Gündemin her yönüyle tartışıldığı programda Yiğit Bulut'un performansı ise hayli tartışma konusu olacak gibi. Büyük "ölçüde al gülüm ver gülüm" havasında geçen programda Bulut'un ekonomi ve medya konulu soruları yer yer açıktan hükümet övgüsü şeklindeydi.

BULUT VE BAŞBAKAN BİRLİKTE DOĞAN GRUBU'NA ÇAKTI!
Başbakan'ın medya eleştirisi yaptığı bölümde araya giren Yiğit Bulut, Hürriyet'in '411 el kaosa kalktı!' manşetini hatırlatarak Doğan Grubu'nu topa tuttu. Bulut ve Başbakan'ın birlikte medya eleştirisi yaptığı diyaloglar programın en ilginç anları arasında yer aldı.

Yiğit Bulut: Ben bir Türk gazeteci olarak da eleştiriyorum, bence Türk basınındaki en dramatik manşet '411 el kaosa kalktı!' manşetidir. Yani bu milleti temsil eden 411 milletvekili orada iradesini kullanarak parmak kaldıracak, sen bunun için '411 el kaosa kalktı' diye manşet atacaksın. Bakın burada o yasanın ne olduğu hiç önemli değil, ne olursa olsun... TBMM'nin iradesini kaos diye tanımlamak medya mensupluğu değildir.

Başbakan Erdoğan: Burdan da bana güzel bir şey hatırlattın. o 411 elin içindeki bir bölüm şimdi ona kaos diyenlerin yanında.

İşte o anlar:



AHMET HAKAN TWİTTER'DA YİĞİT BULUT'U TOPA TUTTU!

Program ilk yankısını Twitter'da buldu. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Yiğit Bulut'u hedef alan Tweet'lerinde ilginç göndermeler yaptı. Hakan, Bulut'un programdaki tavrını ve soruları için şunları yazdı:

Ahmet Hakan: Habertürk'ü seyretmeyi midem kaldirmaz. Cevaplardan değil sorulardan dolayı...

Ahmet Hakan: Ben de jole olayına gireceğim.



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları