'Yeni tanışıp flört ettiği erkek'e Merhaba yazısı!

Ayşe Aral, Hürriyet'in internet sitesinden sonra şimdi de Kelebek'te yazmaya başladı.

GAZETECİLER.COM - Son 2 yıldır Hürriyet'in internet sitesinde yazan ve yaptıklarıyla kendisinden söz ettiren Ayşe Aral, bugünden itibaren Kelebek'te de yazmaya başladı.

Aral gazetesindeki ilk yazısında Hürriyet okurlarını "yeni tanıştığı ve flört etmeye başladığı erkek"e benzetirken, Hürriyet internet sitesini de uzatmalı sevgilisi olarak tanımladı.

Bu yazı aynı gün hem Kelebek'te hem de hürriyet.com.tr'de yayınlanacağından şöyle bir durum yaşanacak şimdi... Sizler yeni flört etmeye başladığım bir erkek gibisiniz; sil baştan kendimi size anlatıp, tanıtıp, huyumu suyumu, neyin nesi olduğumu, yediğim, yemeye hevesli olduğum haltları, enayiliklerimi, kurnazlıklarımı şu fani dünyada başıma gelen her bir şeyi bir bir anlatıp, ilişkimizi sağlam temelcikler üzerine kurmak için çırpınıp duracağım.

Öte yandan uzatmalı sevgilim olan hurriyet.com.tr'deki okur dostlarım, benim neredeyse attığım, atacağım her adımı bilen ve tahmin eden "diğer adam" da; "Bakalım bugün ne yazmış bizim evin delisi" merakıyla tıklayacak sayfama.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor