Yeni Şafak'tan Rasim Ozan'a çağrı: Bildiklerini anlat!

AKP-Cemaat çatışması tozu dumana katarken Yeni Şafak yazarından Rasim Ozan Kütahyalı'ya ilginç bir çağrı geldi: Bildiklerini anlat...

GAZETECİLER.COM
Yeni Şafak gazetesinin cemaat konulu çıkışlarıyla dikkat çeken yazarlarından Cem Küçük bugünkü yazısında Rasim Ozan Kütahyalı'ya çarpıcı bir çağrıda bulundu. Dershane savaşlarında yaşanan kara propagandanın gerçekleri kararttığını kaydeden Cem Küçük, Rasim Ozan'a "bildiklerini anlat" çağrısı yaptı.

RASİM OZAN 7 ŞUBAT DARBESİNİN SIR KÜPÜ MÜ?

Rsim Ozan'ın Kanaltürk'te çalıştığı dönemde cemaat kaynaklı bilgilerin kendisine aktığını ve çok önemmi bilgilere sahip olduğunu vurgulayan Yeni Şafak yazarı "7 Şubat sonrası sürece dair ROK'un bildiği ve şahit olduğu çok şey var." dedi.

İşte Cem Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm:

Dershaneler olayında kara propagandanın alasını yapıp sanki ülke elden gidiyor havası yaratanların hali de ortada. Sanırsın ülke battı, gitti. Aslında batan giden yok. Yukarıda dediğim gibi kendi çıkarlarına yönelik olduğunu düşündükleri en küçük hamlede gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Güya demokratlık taslıyorlar. 28 Şubat'ta bile böyle olmadı diyorlar. Oysa dönüp aynaya baksalar darbe dönemlerinde takındıkları tavrı görecekler ama buna da niyetleri yok.

Bir başkası dershane kapatma isteğinin PKK'dan geldiğini ve hükümetin de buna biat ettiğini söyleyecek kadar saçmalıyor. PKK onu kesmiyor bu sefer İsrail'i öne sürüyor. Halbuki bu kesimlerin İsrail üzerinden Başbakan ve MİT Müsteşarına kimlerin operasyon çektiğini söylemeye dili varmıyor.

ARTIK KONUŞMASI GEREKEN KİŞİ ROK!

Ama artık ok yaydan çıktı. Bazı şeylerin bu saatten sonra dönüşü olmaz. O yüzden burada topu Rasim Ozan Kütahyalı'ya atıyorum. Çünkü bu süreçte konuşması gereken kişi o. 7 Şubat sonrası sürece dair ROK'un bildiği ve şahit olduğu çok şey var. 7 Şubat'ın hemen sonrasındaki birkaç gün içinde çok meşhur bir güvenlik bürokratı ile arasında geçen konuşmaları anlatması lazım. Sürekli inkar edilen 7 Şubat'ta Hakan Fidan'ın tutuklanıp tutuklanmayacağı konusunda o bürokrat ROK'a neler anlattı? Kamuoyu bunları bilmeli.

O BÜROKRAT STADYUM LOCASINDA ROK'A ÇOK ŞEY ANLATTI

Bir stadyumda ünlü bir siyasetçinin locasında bir diğer güvenlik bürokratı ROK'a çok şey anlattı. Orada verilen sözler nelerdi, Başbakan hakkında kimler ne ithamlarda bulundu bunların artık bilinmesi lazım. Malum Kanaltürk'te el üstünde tutulan oydu. Bütün bilgiler o dönem ona akıyordu. Eğer konuşmazsa o da bir şeyleri gizliyor ya da korkuyor demektir.

Rusların meşhur bir atasözü vardır: 'Gerçeğin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.' Bizler de bütün gerçeklerin ortaya çıkmasından yanayız. Mahur beste hep çalacak ama karşı tarafta kim varsa ağlaşmaya devam edecekler


İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Melih Altınok: Affı kaldırın Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Ali Karahasanoğlu: Erdoğan yerine Kılıçdaroğlu olsa, o konuşmayı yapabilir miydi? Salih Tuna: Ne yapmalı