Yeni Şafak yazarından Radikal-cemaat iddiaları!

Radikal gazetesinin cemaatin emrine verildiğini iddia eden Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, Aydın Doğan ve Radikal yazarlarına seslendi..

GAZETECİLER.COM
AKP ile cemaat savaşında medyadaki "rol dağılımı"na dönük iddialarıyla dikkat çeken Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, Radikal gazetesine ağır eleştirilerde bulundu. Aydın Doğan'ın Radikal'i cemaatin hizmetine sunduğunu iddia eden Küçük, gazetenin yazarlarından Cengiz Çandar, Ahmet İnsel ve Cüneyt Özdemir'e dönük sert eleştiriler kaleme aldı.

İşte Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm:

PARALEL YAPI VE DOĞAN MEDYASI KOL KOLA

Artık Türkiye ile hiçbir samimi bağları kalmadığı ayan beyan ortada olan paralel yapı medyası ile Aydın Doğan medyası el ele kol kola meşru hükümet aleyhine yayınlar yapıyorlar.

DOĞAN RADİKAL'İ PARALEL YAPININ EMRİNE VERDİ!

Benim merak ettiğim şu: Aydın Doğan özellikle Radikal gazetesini Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne savaş açmış bu paralel yapının emrine verdiğinin farkında mı? Doğan yargının elindeki birkaç davası uğruna milli devletine, ordusuna, istihbaratına ve toprağına kötülük ettiğini görmüyor mu? Yılda 10 milyon dolar zarar eden bir gazete sırf birkaç dava uğruna paralel yapıya rehin verilmiş durumda.

AHMET İNSEL, ORAL ÇALIŞLAR'I ÖRNEK ALABİLİR

Radikal'in demokrat yazarları da sivil hükümetin meşruiyetini sorgulama uğruna her türlü tezviratı yapan gazetelerini sorgulamak zorundalar. Ahmet İnsel şu an Nedim Şener'i, Ahmet Şık'ı ve yüzlerce masum Kürt aydını haksız yere içeri atan bir çeteyi görmezden gelen gazetesinin paralel yapıyla aynı yerde durduğunun farkında değil mi, çok merak ediyorum. Halbuki gerçek bir demokrat olan Oral Çalışlar'ın duruşunu kendisine örnek alabilir.

ÇANDAR 2 YIL ÖNCE NE DİYORDU ŞİMDİ NE DİYOR?

Cengiz Çandar iki yıl önce paralel yapının Aziz Yıldırım'ı içeri attığını söylüyordu ve haklıydı. Şimdi ise Başbakan attırdı diyor. Hükümet şike yasasını değiştirmezse Yıldırım 50 yıl ceza alacaktı. Cengiz Çandar'da ne yazık ki fikri takip yok.

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN GÖZLERİ PARALEL YAPIYA KAPALI

Aynı şekilde programlarında Nedim Şener'i özgürce konuşturmayacak kadar paralel yapıdan korkan bir Cüneyt Özdemir portresi var karşımızda. Cüneyt Özdemir şu an paralel yapı gerçeğine gözlerini kapatıyor. Belki de odatv davasından böyle kurtuldu. Paralel yapının kara propaganda uzmanları o zaman Soner Yalçın'la beraber Özdemir'in de odatv kapsamında alınacağını yayıyordu. O günlerde bir anda başörtülü annesini hatırladı Özdemir ve bunun sömürüsünü yaptı. Sık sık paralel yapı medyasında boy gösterdi. Özdemir neyin ne olduğunu biliyor ama paralel yapıdan nasıl korkuyorsa artık, bu illegal yapıya tek laf edemiyor.

CEM KÜÇÜK TÜM YAZILARI
İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Salih Tuna: Ne yapmalı Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Melih Altınok: Affı kaldırın Cem Küçük'ten muhalif medyaya milyon dolarlık soru