Yeni Şafak yazarından Gülen iddiası!

Hükümet ile Cemaat arasındaki çatlağın ispatını Yeni Şafak yazarı Özlem Albayrak bakın hangi iddiaya dayandırıyor.

GAZETECİLER.COM - Yeni Şafak yazarı Özlem Albayrak, ilginç bir yazı ile Ak Parti ile Gülen Cemaati arasındaki gerilim iddialarına destek verdi. Albayrak,  Fethullah Gülen'in, ciddi bir operasyon geçiren Erdoğan'a geçmiş olsun dememesini cemaat ile hükümet arasındaki çatlağın ispatı olarak gösterdi.

KULAKTAK KULAĞA AKTARILIYORDU

"AK Parti ve cemaat arasında baş gösterdiği ya da baş göstermesine ramak kaldığı düşünülen çatlak/ayrışma ihtimalinden sözediyorum"
diyen Albayrak, "Bir süredir konuşuluyordu zaten. Varlığının emareleri, dost meclislerindeki, telefon sohbetlerindeki, meslektaş ortamlarındaki fısıltılarla kulaktan kulağa aktarılıyordu ve sonu hayr olmayan her haber gibi, ortalığa dökülmesi için uzun zaman beklemek gerekmedi" yazdı ve şöyle devam etti:

GÜLEN NEDEN GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİ?

"Fethullah Gülen Hocaefendi'nin geçtiğimiz Mayıs ayında Kastamonu mitingi sonrasında Başbakan Erdoğan'ın konvoyuna yapılan saldırıyı kınayarak
"Cenab-ı Allah'tan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bu millete bağışlamasını..." diye başlayan bir geçmiş olsun mesajı yayınlarken; Başbakan'ı günlerce evine bağlayan, geçirdiği ciddi operasyon sonrası Pensilvanya'dan tek bir cümle çıkmaması, durumu anlamak için elimize yeter miktarda done veriyor.

Şike yasası konusundaki tartışmaları sözkonusu etmiyorum bile.."


Albayrak'ın yazısnın tamamını buradan okuyabilirisniz.