YAŞ'tan bilgi çıkmayınca gazeteciler kıvrandı!

Günün bomba gündemi kritik YAŞ zirvesiydi. Krizden hiç bir haber çıkmayınca gazeteciler adeta kıvrandı, en küçük bir bilgi kırınıtısını bile iştahla yorumladılar...

GAZETECİLER.COM
Medyanın gündeminin bütün şiddetiyle Yüksek Askeri Şura toplantısına kilitlenmesi ilginç görüntülere neden oldu. YAŞ toplantısının saatler süren belirsizliği akıllarda sayısız soru işareti oluşturunca gazeteciler en küçük bir veriyi bile değerlendirmeye çalıştı, en küçük bir bilgi kırınıtısını bile iştahla yorumladı. Ancak toplantıda neler yaşadığı ve hangi kararların alındığı noktasında ortada ciddi bir bilgi olmayınca ana haber bültenleri ve haber kanalları adeta kıvrandı.

Başbakan Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı arasındaki kritik zirveyi Başbakanlık konutunun önünde takip eden gazeteciler zirve sona erdikten sonra hiç bir açıklama yapılmayınca adeta ne yapacaklarını şaşırdılar. Kanal D ana haber bülteni ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül konuttan ayrıldıktan sonra makam aracının hangi yöne gittiği üzerinden zirvenin sonucunu tahmin etmeye çalıştı.

Deniz Arman, Başbakanlık konutundan ayrıldıktan bakan Gönül'ün makam aracının sağa giderse bunun ne anlama geleceğini yorumladıktan sonra, makam aracının sola gitmesinin de hangi anlama geleceğini yorumladı.

İzleyenlere zirvenin sonucu hakkında bilgi aktarmaya çalışan gazeteciler Başbakan'la 'taş atan çocuklar' için görüşen sanatçı Lale Mansur'a da  Başbakanlık konutunun önünde çocukları değil Başbakan'ın ruh halini sordular. Gazeteciler Erdoğan'ın ruh haline dair bir izlenim edinerek kritik zirve hakkında bilgi almaya çalıştı. Neye uğradığını şaşıran Mansur gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında ne diyeceğini şaşırdı.




İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları