Ya böyle bir dangalaklık olur mu?

Fatih Altaylı yine canlı yayında bir izleyici maili üzerine küplere bindi ve açtı ağzını yumdu gözünü...

GAZETECİLER.COM
Fatih Altaylı'nın izleyici mailleriyle imtihanı sürüyor. MHP'nin baraj sorunu üzerine gelen bir izleyici mailine sinirlenen Altaylı yine ekrandan açtı ağzını yumdu gözünü.

Altaylı, 'Teke Tek'te, MHP’li yöneticilere ait gizli çekilmiş görüntülerin yayınlanmasını değerlendirdi. Altaylı’nın MHP hakkındaki görüşlerini beğenmeyen bir izleyiciden gelen mesaj Altaylı'yı çıldırttı. İzleyicinin "Konuşmalarınızın her bölümünde neden MHP’nin barajı geçer mi geçmez mi tarzında bir söylemde bulunuyorsunuz. Bu hükümetin size biçtiği bir görev mi?" mesajı üzerine Altaylı canlı yayında mesajı gönderen izleyiciye saydırmaya başladı.

"Bu gibi insanların doktora gidip ruh sağlıklarının kontrol etmeleri gerek. Ruh sağlıkları yerindeyse o zaman da doğrudan bir zeka testine girmeleri lazım. Yani sanırsınız ki Türkiye'de MHP'in baraj meselesini bir tek biz konuşuyoruz. Kardeşim bu mesel aylar yılardır zaten konuşuluyor. O zeka özürlü arkadaşın anlamadığı bir şey var. MHP'nin bir baraj sorunu olmadığını, MHP'nin umulandan daha fazla oy alacağını daha başından bu yana söyleyen ender kişilerden biri benim. Ama tabii arkadaşımız haklı. Ben bu programa çıkmadan 5 dakka önce telefonum çaldı. Arayan Başbakan'dı. Bana dedi ki 'Fatih sen şimdi programda MHP'nin baraj altı kalacağını söyle ki AKP 40 milletvekili fazladan kazansın 20 tanesini de sana verelim' Ya böyle bir dangalaklık olur mu? Böyle aptalca bir laf olur mu? Ama insanoğlu acayip işte!"

İşte o anlar: