Vay be! Acun Ilıcalı reytinge teslim olmamış!

NTV'de Mirgün Cabas'la Hakkı Devrim'in sunduğu "Günlerin Getirdiği" programına katılan Acun Ilıcalı 'Var Mısın Yok Musun'daki en zor anlarını anlattı.

NTV'de Mirgün Cabas'la Hakkı Devrim'in sunduğu "Günlerin Getirdiği" programına katılan Acun Ilıcalı  'Var Mısın Yok Musun'daki en zor anlarını anlattı.

Hatırlarsınız, yarışmanın en renkli karakterlerinden biri de Pakistanlı Hekim Abi'ydi...

Hekim Abi küçükken anne ve babasını kaybetmiş, dedesi de onu Pakistan'a götürmüştür. Kız kardeşi ise Afganistan'da kalmıştır. Hekim abi bir programda bunu anlatmış, kardeşini 20 yıldır görmediğini söylemişti.

Televizyonun gücü bu noktada devreye girer. Bu program Afganistan'da seyredilmektedir. Hekim Abi'nin kız kardeşi ondan haberdar olur ve programı arar.

HEKİM ABİ BAYILDI, AYILMADI

Gerisini Acun şöyle anlattı:

"Kızkardeşi getirdik, Hekim abi stüdyoda... Stüdyoda buluşsunlar ki, her şey gerçek olsun istiyoruz. Ben ona abi kalbin var mı falan diye espri yapıyorum. Neyse kardeş içeri girdi, birbirlerine sarıldılar. Hepimiz duygulandık. Biraz sonra bunların ikisi yere düştü, bayıldı. Ama Hekim Abi ayılmadı. Tabii soluğu hastanede aldık. Programın o kısımlarını yayınlamadık tabii, bunun üzerinden reyting elde ediyorlar demesinler diye... Programın devamını ertesi gün çektik"

[photos]

'DEVLER LİGİ' FİNALİ İNÖNÜ STADINDA YAPACAK

Acun, TV'deki son işi olan 'Devler Ligi' için de önemli bir bilgi verdi. Futbolu çok sevdiğini ve Devler Ligi'ni hazırlarken büyük heyecan duyduğunu söyleyen Acun turnuvanın final maçını İnönü Stadı'nda oyanacaklarını söyledi.

SAKIN SİYASETE GİRME!

Programın sonlarına doğru Hakkı Devrim'in Acun Ilıcalı'ya çok ilginç bir nasihatı oldu. Devrim çok samimi ve ısrarlı şekilde Acun'a şöyle dedi:

Hakkı Devrim: Beni Ağabey sayarsan sana bir nasihatım olacak. Sen bir yere ço cazip geleceksin. Ama kıyamet kopsa kabül etme. Sakın siyaste girme. Teklifler olabilir, isteyenler olabilir ama sakın kabül etme.

Acun Ilıcalı: Öyle bir şey düşünmüyorum zaten.

Hakkı Devrim: Yo hayır öyle değil, Kesin söz ver bana, içim rahat etsin. Senin güvenilirliğini kullanmak isteyenler olacaktır çünkü.

Acun ılıcalı: Tamam, peki...

Acun programın sonunda NTV yönetimine seslendi. Programın kısalığından şikayet etti ve 'Yirmi dakikalık format olmaz' diyerek daha uzun kalmak istediğini söyledi.