Vatan'da bir ay gecikmeli zam!

Yılın son günü emekli olan Aydın Doğan, grup çatısı altındaki gazetelerinden Vatan çalışanlarına 2010 yılı zam haberini bakın nasıl verdi...

2009'da medyada işten çıkarılan arkadaşlarımızın haberlerini verip durduk... Kriz yılında birçok gazeteci maaşlarını geç ya da eksik alıyor. Yılın son günü emekli olan Aydın Doğan ise, grup çatısı altındaki gazetelerinden Vatan çalışanlarına 2010 yılı zam haberini bakın nasıl verdi...

Sayın Vatan çalışanları,

Grup genelinde yapılacak olan 2010 yılı ücret artışı çalışmaları, halen Doğan Yayın Holding ve kurumlarımız bünyesinde devam etmektedir. Bu çalışmalar henüz sonuçlandırılamadığı için maaşlarını peşin olarak alan personelimizin yeni yıl zamları maalesef ocak ayı maaşlarına yetiştirilemeyecektir.

Bunun sonucu, ücretlerini peşin olarak alan personelimizin Ocak 2010 ücret farkları, Şubat maaşları ile birlikte ödenecektir. Bu durum ücretlerini hakediş bazında alan çalışanlarımızı etkilememektedir.

Durumu anlayışla karşılayacağınız inancıyla bilgilerinize sunar, tüm arkadaşlarımızın Yeni Yılını en içten dileklerimizle kutlarız.

Saygılarımızla,
İnsan Kaynakları Müdürlüğü