Vakit yazarı solculardan Filistin için özür diledi!

Habertürk ekranlarındaki Karşıt Görüş'e Vakit yazarı Dilipak damga vurdu. Dilipak solculardan islamcılar adına özür diledi ve yayını terk edip eyleme gitti!

GAZETECİLER.COM
İsrail'deki tutuklu ve yaralı Türk vatandaşlarının yurda dönmeye başlamasıyla yeniden alevlenen tartışmalar hem sokağa hem ekrana yansıyor. Vakit yazarı Abdurrahman Dilipak Taksim meydanındaki eylemlere katılmak için canlı yayını apar topar terketti.

Habertürk ekranlarında Balçiçek Pamir'in hazırlayıp  sunduğu Karşıt Görüş hem gündemi tartıştı hem de sokağın nabzını tuttu. Habertürk yayın grubunun Taksim'deki merkez stüdyolarından yayınlanan programın bir ayağı da Taksim meydanındaki gösterilerdeydi. Vakit yazarı Abdurrahman Dilipak programın başlarında Taksim meydanındaki gösterilere katılmak için canlı yayını terketti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Dilipak, apar topar yayını terkederek gösterilere katılmak için Taksim meydanına hareket etti. Dilipak, 'Ben kalkmalıyım belki bir faydam dokunur oradakilere, lütfen müsade edin' diyerek stüdyodan ayrıldı.

Dilipak programın ilerleyen saatlerinde Taksim meydanından canlı yayın bağlantısı kurarak Balçiçek Pamir'in sorularını yanıtladı.



DİLİPAK İSLAMCILAR ADINA SOLCULARDAN ÖZÜR DİLEDİ!
Dilipak programda bulunduğu kısa süre içinde de ilginç bir itirafta bulundu ve Türkiye'deki sol hareketten özür diledi. Dilipak, stüdyoda bulunan Oral Çalışlar ve Ece Temelkuran gibi sol kimliğiyle bilinen gazeteciler nazarında Türkiye sol hareketinden özür diledi.

'Ben Filistin davasına yıllarca sahip çıkan sol hareketi uzun süre yalnız bıraktığımız için özür diliyorum. Şahsen ben her zaman ilgili oldum, ama genel olarak islami çevrenin yeteri ilgiyi göstermediğini söylemek gerek.'
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları