Üzgünüm kızlar valla benim kabahatim yok

Habertürk'ün sezona 'kadınların sunduğu' programlarla başladı. Fakat o kadınlardan geriye sadece Hülya Avşar kaldı. Ali Eyüboğlu bu durumu değerlendirdi;

Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüboğlu, HaberTürk'te Özge Uzun, İclal Aydın ve Seviz Gözay'ın programlarının kaldırılmasını, Hülya Avşar'ın programının 1 günden 4 güne çıkarılmasını Avşar'ın zaferi olarak değerlendirdi..

(...) Habertürk'ün sezona, Sevim Gözay'a "3. Köprü", Özge Uzun'a "Özge Uzun'la Uzun Geceler", İclal Aydın'a "İclal Aydın'la Haftada Bir", Hülya Avşar'a da "Hülya Avşar Soruyor" programlarıyla başlamasının asıl sebebi iddia edildiği gibi mi, değil mi, bilemem.

MEYDAN HÜLYA AVŞAR'A KALDI

Ama görünen o ki dört programdan üçü gitti. Habertürk, Sevim Gözay, Özge Uzun ve İclal Aydın'ın programlarını kaldırdı. Kanalın Özge Uzun ve İclal Aydın'a önümüzdeki günlerde yeni programlar yaptıracağına dair haberler çıktı, ama sonuç itibarıyla şu an meydan Hülya Avşar'a kaldı.

HEPSİNİ TEK TEK ARADI

Habertürk, Gözay, Uzun ve Aydın'ın programlarım kaldırıp, 'Hülya Avşar Soruyor'u bir günden dört güne çıkarınca söylentiler de beraberinde geldi. Üç televizyon programının 'Hülya Avşar Soruyor'a yer açmak için kaldırıldığı söylentilerinden rahatsızlık duyan Avşar da çareyi hepsine tek tek telefon açmakta buldu.

AVŞAR: SAKIN BANA GÖNÜL KOYMAYIN

Sevim Gözay, Özge Uzun ve İclal Aydın'a telefon açan Avşar, "Kızlar, bu operasyonun benimle uzak yakın alakası yok... Benim programımın haftada dört güne çıkacak olması, ilk günden planlanan bir şeydi. Sakın bana gönül koymayın" dedi.

Avşar'ın söyledikleri onları tatmin etti mi, etmedi mi, bilemem. Orası bana karanlık çünkü.