Ünlü oyuncudan Tatlıses-erkek şiddeti mesajı

Ceren Akdağ Şahin, ünlü oyuncu Perihan Savaş'la eski eşi İbrahim Tatlıses'ten gördüğü şiddeti ve gündemdeki erkek terörünü konuştu...

GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarında Ceren Akdağ Şahin'e konuk olan ünlü oyuncu Perihan Savaş gündemdeki kadına şiddet tartışmalarına dahil oldu. Kamu gücünün sorumluluk alması gerektiğini söyleyen Savaş eski eşi İbrahim Tatlıses'ten gördüğü şiddet için de konuştu.

Tedavisi devam eden Tatlıses için 'bizim tek isteğimiz bir an önce sağlığına kavuşması' diyen Savaş, Tatlıses'in yurtdışında yaşayacağı yönündeki haberler için 'benim bu yönde bir bilgim yok' dedi. Ceren Akdağ Şahin Savaş'ın Tatlıses'ten gördüğü şiddeti hatırlatınca söze giren Savaş Tatlıses'in eski eşi ve çocuğunun babası olduğunu vurgulayıp 'kopmamız mümkün değil' dedi. Ünlü ouyuncu, Tatlıses'in evlilikleri sürecinde uyguladığı şiddet için büyük bir pişmanlık yaşadığını söyleyerek 'işte bunu söylemesi bütün her şeyi bitiriyor' dedi. Savaş, eşinden şiddet gören kadınlara da çağrıda bulunarak susmamalarını, seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapmalarını söyledi. Kendisinin de benzer süreçleri yaşadığını hatırlatan Perihan Savaş 'ben de susmadım' dedi.

İŞTE O ANLAR:


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor