Ünlü mankenin yalanı canlı yayında ortaya çıktı!

Bu kez canlı yayında mankenler kapıştı. Programa telefonla bağlanan Şebnem Scheffer ünlü manken Ece Gürsel'i yalancı çıkarttı...

GAZETECİLER.COM
Magazin dünyasında gündemin odağına oturan manken ve Aslı Baş'ın kuşukulu ölümü üzerine başlayan taratışmalar Kanaltürk ekranlarında hayli ilginç bir olaya neden oldu. Mankenlerin canlı yayında kapıştığı programda Şebnem Scheffer ünlü manken Ece Gürsel'in yalanını ortaya çıkardı.

İkinci Sayfa programına konuk olan manken Ece Gürsel, Baş'ın yakın arkadaşı olduğunu söyleyerek birlikte yaşadıklarını anlattı. Gürsel 1996 yılından beri Aslı'yı tanıdığını ve neredeyse beraber büyüdüklerini açıkladı. Baş için 'hayat dolu ve espiriliydi' diyen Gürsel, bu şekilde ölmesinden dolayı çok üzüldüğünü belirtti. Bu konuşmalar canlı yayında gerçekleşirken yayına telefonla ünlü manken Şebnem Scheffer bağlandı. Scheffer'ın söyledikleriyle Ece Gürsel çok zor durumda kaldı.

Miss Model yarışmasında kendisinin bulunduğu açıklayan Şebnem Scheffer, Aslı Baş'la arkadaş olmadığını ancak Ece Gürsel'i o yarışmada görmediğini dile getirdi. Ece Gürsel'e "Ece'ye sormak istiyorum, kendisi ordaymış ya... Aslı'ya tacını kim verdi?" şeklinde bir soru yöneltip Ece Gürsel'in orada bulunmadığını ima etti. Çağla Şikel'in de orada olduğunu söyleyen Şebnem, "Ben oradaydım , Berrak Tüzünataç falan da oradaydı ama Ece Gürsel yoktu" dedi. Ece Gürsel ise Scheffer'ın imalarına karşılık olarak soruları geçiştirmeyi tercih etti. Programın sunucusu olayın vahameti karşısında konuyu değiştirerek konuğunu daha da zorlamamayı tercih etti.

İşte o anlar:



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları