Ulusalcı Profesör, Vakit yazarını fena haşladı!

Habertürk ekranlarında ateşli polemik. Ulusalcı görüşleriyle bilinen Prof. Ersan Şen Vakit yazarını fena haşladı, ortalık karıştı...

GAZETECİLER.COM
Baykal'ın kasetinin koparttığı fırtına bu kez Habertürk ekranlarında esti. Ulusalcı görüşleriyle bilinen akademisyenle Vakit yazarı birbirine girdi.

Özge Özsağman'ın hazırlayıp sunduğu 1 Gün programında Prof. Ersan Şen ile Vakit gazetesi yazarı ve haber koordinatörü Mustafa Karahasanoğlu arasında sert bir polemik yaşandı. Tarafların birbirlerine bağırarak kontrolü kaybettiği tartışmada suçlamalar havada uçuştu.



Deniz Baykal'ın siyasi kariyerini yerle bir eden kaset skandalının yol açtığı sonuçların tartışıldığı programda Ersan Şen, Vakit gazetesinin olay kasetin tatınlanmasında oyndaığı rolü hatırlatarak sert eleştirler yaptı. Eleştirinin direk muhatabı olan Vakit yazarı ve haber koordinatörü Mustafa Karahasanoğlu gazetesine gelen eleştirilere kabül etmezken 'habercilik' yaptıklarını iddia etti. Ancak Şen'in tepkisi dinecek gibi değildi. Ulusalcı fikirleriyle bilinen akademisyen Vakit yazarını canlı yayında fena haşladı.



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları