Ulusalcı cephenin sivri dilli yazarı pes etti!

Ulusalcı cephenin en önemli kalemlerinden biri olan Nihat Genç bugün artık yazı yazmayacağını ilan etti! İşte Genç'in gerekçeleri...

Ulusalcı cephenin en sivri dilli yazarı, Nihat Genç bugün referandumun ardından kaleme aldığı yazısında "Bağışlayın, Gücüm bu kadar" dedi ve artık yazmayacağını açıkladı.

İşte Nihat Genç'in odatv'deki son yazısında Nazım Hikmet'in sözleri ile okurlarına veda ettiği o bölüm:

"Bir de özel notum var, referandumdan birkaç gün önce söylemiştim, artık yazacak konuşacak maddi gücüm imkanım kalmadı, ambargolara ve bedava yazıp çizmelere ve bitmeyen mahkemelere karşı bugüne önceden yazdığım 25 kitaptan birkaç lirayla gıdı gıdına geldik, kararım şu, gelecek seçimlerden bir iki ay önce yine yazıp konuşma imkanım olursa çıkar görevimi yaparım, içinizde en çok konuşan en çok yazı yazan kardeşinizim, gücüm buraya kadar.. Bağışlayın..

Belki arada bir Serdar Akinan'ın Mızıkacılar Sitesi'ne çıkar beş on dakika konuşuruz.

Nazım'ın hiç bilinmeyen ama en güzel şiiridir,
'rüyamda yari gördüm şöyle belden yukarı, bulutların ardından ay gibi gider, o gider ben giderim, hepsi bu kadar..' Şimdi bırakmadan önce yazarlığı son satırına gelmişken yazarlığım, şiirimiz ne diyor yorumlamak istiyorum, son cümlem:, 'rüyamızda bulutların ardından akan yarimizi görmüştük, hepsi buydu, hayat dünya her şey işte hepsi bu kadarcık..'"

Nihat Genç
'in OdaTV'deki son yazısının tamamına ulaşabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları