Uluç'un o yazısı ünlü sunucuyu ağlattı!

Defne Joy Foster'ın ani ölümü ve Hıncal Uluç'un olay yaratan yazısı sonrası başlayan tartışma, Esen'i canlı yayında ağlattı.

GAZETECİLER.COM
CNN Türk
'ün sevilen yüzlerinden Pınar Esen en zor canlı yayınlarından biriyle ekrandaydı. Defne Joy Foster'ın ani ölümü sonrası başlayan tartışma, Esen'i canlı yayında ağlattı.
 
Hıncal Uluç'un  yazısına tepki gösteren Pınar Esen göz yaşlarını tutamadı. Foster'la olan yakın arkadaşlığı nedeniyle hayli üzgün olduğu gözlenen Esen, arkadaşına sahip çıktı. Uluç'un yazısında atıfta bulunarak "Su testisi su yolunda kırılmadı, su testisi mükemmel bir evlat yolunda kırıldı, çok iyi bir anne olmak yolunda kırıldı, çok iyi bir eş olmak yolunda kırıldı' diyen Esen, Foster'ı programında ağırlamak için sözleştiklerini ancak nasip olmadığını da söyledi.

Pınar Esen, ortaya atılan spekülasyonlara tepki gösterdi. Foster’ın eşinden ayrı yaşadığı, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu yönündeki iddiaların yalan olduğunu söyleyen Esen, “Defne eşine ve oğluna aşkla bağlı bir kadındı. Hatta aşktan gözü dönüp evlendi. Bir ara Yasin’le her şeyi bırakıp Asos’a yerleşip orada otel açtılar. Sonra İstanbul’a döndüler. Birbirlerine âşıklardı. Defne, Can’ı sütten bir hafta önce kesti. Sanat dünyasında kaç tane kadın 18 ay bebeğini emzirir? O kadar düşkündü bebeğine. Bebek emziren bir kadın alkol, uyuşturucu alabilir mi?” dedi

İşte o anlar: