Uluç'tan Simge Fıstıkoğlu'na kıyafet önerisi

Pazar Sabahları Habertürk'te ekranların vazgeçilmezi olan Simge Fıstıkoğlu'na Hıncal Uluç'tan kıyafet eleştirisi geldi.

GAZETECİLER.COM -  Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugün köşe yazısında Habertürk'ün hafta sonları ekranlarını emanet ettiği güzel ve başarılı sunucusu Simge Fıstıkoğlu'na ve programına bir dizi uyarı kaleme aldı. 

Uluç, Fıstıkoğlu ve programıyla ilgili övgü dolu sözler sarf ederken güzel sunucuya özellikle kıyafet konusunda tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi.

İşte Uluç'un köşesinden Fıstıkoğlu'nun programı ve kıyafetleriyle ilgili yazdıklarından bir bölüm: 

AMERİKAN TALK SHOWLARINI İZLEMELİ

Programın birinci bölümünde bir genç edebiyatçı ile bir saat konuştu Simge.. Bence Amerikan TV'lerinin Talk Showlarını izlemeli.. 


Adam ta Los Angeles'tan altı saat uçak yolculuğu ile New York'a geliyor, mesela Johnny Depp.. David Latterman Show'da kaldığı süre 10 dakika.. 

TV'de zaman ve tempo o kadar önemli ki.. Bol konuk almak, müzikle, konukları da serpiştirmek gerek.. 

ZORLUKLARI BİLİYORUM AMA 

Simge'nin zorluklarını biliyorum. Ama zorluklar ne kadar büyükse, başarı da o derece büyük olur, hayatta.. 

SON ZAMANLARDA BİRAZ DAHA KAPANIR MI OLDU?

İkincisi.. Kıyafet danışmanını mutlak değiştirmeli.. Seçimleri tatsız.. Son zamanlarda sanki biraz daha kapanır gibi mi oldu, bana mı öyle geliyor?.

Uluç'un kendine özgü noktalama işaretleriyle yazdığı yazısının tamamını buradan okuyabilirisiniz. 

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın