Uğur Dündar, Birand'ı öyle kıskandı ki...

Uğur Dündar bu akşamki ana haber bülteninde, almış olduğu bir ödülü seyircisiyle paylaşırken rakibi Birand'a gönderme yapmadan edemedi.

GAZETECİLER.COM

Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand savaşları tam gaz sürüyor. Uğur Dündar bu akşamki ana haber bülteninde, almış olduğu bir ödülü seyircisiyle paylaşırken rakibi Birand'a gönderme yapmadan edemedi. Ama Dündar'ın unuttuğu bir şey vardı.

Uğur Dündar, Star Ana Haber Bülteni'ni kapatırken, elindeki ödülü açıkladı. Gebze Yüksek Teknoloji Enstütüsü'nün verdiği ödül, Uğur Dündar'ın Türkçe'yi kullanırken gösterdiği özeni vurguluyor. Dündar ödülüyle ekranda boy gösterirken rakibi Birand'a da ilginç bir göndermede bulundu. 'Çevrede bırakın Türkçe'yi doğru dürüst kullanmayı, Türkçe konuşamayanların bile olduğunu görüyoruz' dedi. Uğur Dündar, telaffuz hatalarıyla komedi programlarına bile malzeme olan Birand'ı isim vermeden andı.

Dündar'ı aldığı ödül nedeniyle tebrik etmek gerekiyor mutlaka. Ama Birand'ın bu akşam ana haber bültenini neden Ankara'da sunduğunu hatırlatmakta da fayda var.Çünkü Birand Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği “2009 Medya Oscar Ödülleri”nden 'En İyi Haber Bülteni' ödülü almak için Ankara'ya gitmişti.

Dündar o arada ne mi yapıyordu? Eski bir deyişe göre 'Uğur Dündar o sırada fırıncı Esat'ın peşindeydi!'

İŞTE UĞUR DÜNDAR'IN BİRAND'A ÇAKTIĞI ANLAR: