Twitter'ın son kurbanı: Mutlu Tönbekici

Mutlu Tönbekici de trende uymuş ve Twitter alemine dahil olmuş. Gözlemlerini ve şaşkınlıklarını okurlarıyla paylaşan Tönbekici ilk deneyiminde şunları öğrenmiş:

GAZETECİLER.COM

Mutlu Tönbekici de trende uymuş ve Twitter alemine dahil olmuş. Gözlemlerini ve şaşkınlıklarını okurlarıyla paylaşan Tönbekici ilk deneyiminde şunları

Neler öğrendim:

- Ahmet Hakan’ın 11 bin 477 takipçisi var. Bu yazı yazıldığı sırada kendisini Antalya Mardan Palas’a intikal etti. (Ve “görgüsüzlüğün ayaklanışı, kitschin ihtişamı” diye ilk yorumunu yazdı.)

- Cem Yılmaz’ın 12 bin 316 takipçisi var. Fakat Cem Yılmaz dahi manasına gelen de’leri da’ları ayırmayı bilmiyor. Ayrı yazılması gereken ki’leri de bitişik yazıyor. Ve en fecisi mı, mu, mısın’ları da bitişik yazıyor. Çok eğlenceli olduğunu söyleyemem.

- Etyen Mahçupyan gibi hiç olmayacak isimler var. Bu kadar geri kalmış olabilir miyim yoksa biri çakma E.M.lik mi oynuyor emin olamadım.

- Nazlı Ilıcak en faal twittercı. Notredamedesion ismiyle takılıyor. Daha çok cevap veriyor. Açık e mail kutusu olarak görünüyor sayfası.

- Hiç ummadığım insanlar birbirleriyle ..cığım, ...cağım diye konuşuyor.

- O gruba dahil değilsen yaptığın röntgencilikten başka bir şey değil aslında. Hangi lokantaya gitmişler, şu an beraber hangi programı seyrediyorlar, kimin dedikodusunu yapıyorlar... Ama bir yandan da eğlenceli tabi. Başlayan, biten dostlukların takibi falan.

Acemi twitter’cıdan bugünlük bu kadar.