Twitter'ı ayık olarak çekemiyor artık

İntihar edeceğim demiş takan olmamış, söz veren çıkmış tutan olmamış... Artık ayık olarak çekemiyormuş.

GAZETECİLER.COM - Serdar Tugut, Twitter'ın ilk meraklılarından biri... Oray Eğin, Serdar Akinan ve Ahmet Hakan ile takılır genelde... Ama belli ki artık sıkmaya başlamış bu camia onu... Ya da her zamanki acayip esprilerinden birini yapıyor yine...

Yazısından bir kaç bölüm aktaralım sizlere; 

*"İçkiye başlama saatimi biraz erkene çekmeyi düşünüyorum. Örneğin sabah saat 08.00 filan gibi başlamak iyi olacak galiba...Tweeter'ı ayık olarak çekmem artık imkansız hale geldi.

*Bunlara ilaveten bir de bana Ertuğrul Özkök gibi davranan arkadaşlar var. Onlar durmadan tutmayacakları sözler verip duruyor.

*Ben rutinin dışına çıkabilmek için bir kez aşık olduğum bir fahişenin fotoğrafını yayınladım. Bir başka kez de intihar edeceğimi ilan ettim. Gerçi bunu biraz dolaylı olarak yaptım ve şöyle yazdım: 'Lütfen kimse Teşvikiye Camii'ne benim için gelmesin'. Bu bana göre çok net ve açık bir laftı ama nedense kimse beni durdurmaya çalışmadı.

*"Sonra yazıştığım twitter doktorum da bulunuyor. Beni birkaç defa ciddi bir şekilde tedavi de etti. Henüz kendimi twitter'da ameliyat ettirme aşamasına gelmedim ama bir gün çok canım sıkılırsa twitter ortamında ameliyat olan ilk insan olarak da tarihe rahatlıkla geçebilirim.."

Dahası da var... Zaman kaybına göze alıyorsanız,