TV yazarları Bizim Yenge'yi çok sevdi!

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk kez izleyicisiyle buluşan ve hatırı sayılır bir izlenme oranı elde eden yeni dizi Bizim Yenge, TV eleştirmenlerinin gözüne girebildi mi? İşte yorumlar…

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk kez izleyicisiyle buluşan ve hatırı sayılır bir izlenme oranı elde eden Kanal D'nin yeni dizisi Bizim Yenge, TV yazarlarından onay almış gözüküyor.

İşte TV eleştirmenlerinin Bizim yenge’ye dair görüşleri…
Yüksel Aytuğ - Yeni Canım Ailem
Sezonun en fazla umut beslediğim dizilerinden biri, Bizim Yenge idi. İlk bölümü izleyince ümitlerimin boşa çıkmamasına çok sevindim.
Bir kere Şebnem Bozoklu ile İlker Aksum şahane bir çift oluşturmuşlar. Sıcacık aşklarını hemen izleyiciye geçiriverdiler. Bizi, birbirlerini delice sevdiklerine daha ikinci sahnede ikna ettiler. Hele Bahri'nin (İlker Aksum) Filiz'i (Şebnem Bozoklu) gizlice eve sokmaya çalıştığı bir sahne vardı ki, şimdiden dizi tarihimizin unutulmazları arasına girdi.
Yetkin Dikinciler takviyeli 'Canım Ailem' kadrosu bir kez daha iyi iş yapacağa benziyor.
Sahi, Uğur Yücel şöyle arada bir diziye girip çıksa nasıl olur?
 
Sina Koloğlu - ‘TÜRK TİPİ ROMANTİK KOMEDİ’ BUNA DENİR
‘Neşeli Günler’ tadında bir dizimiz oldu; ‘Bizim Yenge’. İlk bölümde sahaya sürülen ekipte sadece Filiz’in babası zayıftı. Tüm ekip tek kelimeyle döktürdü. Buradan senaryo ekibine de bir selam. Bu kadar abartılı yazıyorum çünkü, aslında çok sıradan ve sabun köpüğü romantik komediye bile aç kalmışız. Komedi adına tutturulan ‘sentetik gülüşmelerin’ içinde öyle samimi kaldılar ki.
Şimdi tabii şöyle bir durum var; ilk bölümü tanıtım amacıyla reklamsız izledik. Haftaya böyle olmayacak. Altını bir daha çizeyim; kemiksiz 80 dakika dizi izlemek güzelmiş. Yeni sezon hoşsohbet bir komedinin sinyallerini verdi.
Asabi Adam - Bizim Yenge tamamdır
Kanal D’nin çarşamba sendromu Bizim Yenge ile herhalde dinmiştir. Şüphe ve Nuri’nin yarattığı hayal kırıklığı Bizim Yenge’nin ilk sonuçlarıyla biraz olsun giderilmiştir. Muhteşem Yüzyıl hayatımıza dönünce Bizim Yenge karşısında kalır mı, kalırsa ne yapar? Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum, Canım Ailem’de yıllarca Yaprak Dökümü’ne karşı savaştılar. O zaman Kanal D, çarşamları açık ara birinci geliyordu son dönemde biraz da rakipsizlikten Show açık ara önde gitti. Bakalım bu sene taşlar nasıl dağılacak ama kanallar en iddialı işlerinin yayın günlerini hala açıklamadılar. Bunun sebebi de tahminen herkes önce rakibin elini görme derdinde...
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor