Tuğçe Tatari o kavgada hangi tarafı tuttu?

Samizdat isimli son kitabında Akşam genel yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya yönelik suçlamalar kaleme alan yakın arkadaşı Soner Yalçın'ı mı yoksa Genel Yayın Yönetmenini mi destekledi?

GAZETECİLER.COM - Akşam yazarı Tuğçe Tatari, gazeteci Soner Yalçın'ın ODA TV davasından tutuklanma sürecinde ona en çok destek veren isimlerden biriydi. Yazılarıyla her hafta Soner Yalçın'a cezaevinde güçlü durması için mesaj gönderen ve arkadaş tavrını kesintisiz sürdüren Tatari, Soner Yalçın ile Akşam Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya arasındaki gerilimde bakın hangi tarafı tuttu...

Samizdat isimli son kitabında Akşam genel yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya yönelik suçlamalar kaleme alan yakın arkadaşı Soner Yalçın yerine, Tatari, o suçlamalara Twitter'dan yanıt veren Küçükkaya'ya arka çıktı.

İŞTE TUĞÇE TATARİ'NİN O TWEETLERİ:

* İsmail Küçükkaya yani yazarı olduğum gazetenin Yayın Yönetmeni twitter üzerinden bazı açıklamalarda bulunmuş. Söyledikleri dogrudur

* Kendisi bir gün bile işi kişisel kavgaya dönüştürmemiş ve Soner Yalçın hakkında yazı yasaklaması getirmemiştir.

* Sanırım son dönem tutuklu gazetecilerın hakları konusunda benim kadar sık yazı yazan bir başkası daha yok.

* Takdir edersiniz ki bir gazetenin yayın yönetmeni yazılmasını istemezse yazılamaz.. Küçükkaya'nın hakkaniyetli ve adil tavrı ortada..

* Medyanın şu haline bakınca en özgür ve cesur kalan yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya'dır.. Hakkını yedirtmem, kimse kusura bakmasın!

* Bir çok sıkıntıya, yokluğa rağmen gazete yapmaya, gazetecilik yapmaya devam eden iyi bir ekibiz.Editöründen, yazarından, yayın yönetmenine

* fedakarlıklarla işimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Fikir ayrılıkları, görüş ayrılıkları özgürlüğü ile çalışıyoruz. Şanslıyız..