Ters Cephe'de kavga kıyamet koptu

Ekranlarının şiddet ve ihtiras dolu programı Ters Cephe yine kırdı geçti. Tartışmaya bu kez ıslak imza ve parmak izi polemiği damga vurdu.

GAZETECİLER.COM
Kanaltürk ekranlarının şiddet ve ihtiras dolu programı Ters Cephe yine birbirinden hararetli tartışmalarla geceye renk kattı. Programın ilginç tartışmaları arasında öne çıkan ise Albay Dursun Çiçek ve ıslak imza polemiği oldu.

Jandarma kriminal raporunda orjinal belgede parmak izi olmadığı yönünde görüş bildirildiğini hatırlatan Ümit Özdağ tartışmanın fitilini ateşledi ve stüdyoda kıyamet koptu. Davanın iddianamesi mahkemece kabül edildiği için yeniden gündeme gelen ıslak imza tartışması canlı yayında Ters Cephe'de ilginç anlara sahne oldu.

Programın katılımcılarından Fikri Akyüz ve Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında parmak izi bırakmadan nasıl belgeye imza atıldığını gösterdi. Masanın karşı tarafında oturan Ümit Özdağ ve Ümit Zileli ise aksini ispatlama çabasına girdi. Özellikle Akyüz'ün 'parmak izi bırakmadan nasıl imza atılır' konulu uygulamalı dersi hayli ilginçti.