Temelkuran'a on numara reklam filmi!

Habertük'ün Ece Temelkuran transferini ilan eden reklam filmi hayli dikkat çekici. Film Temelkuran'ın muhalif, anti militarist ve sosyalist kimliğini öne çıkartıyor.

GAZETECİLER.COM

Milliyet yazarı Ece Temelkuran'ın Gazete Habertük'e transfer olduğu daha önce ilan edilmişti. Temelkuran 8 Şubat'tan itibaren yazılarına yeni adresinde devam edecek. Ancak Habertük'ün Temelkuran transferini ilan eden reklam filmi de hayli dikkat çekici.

[photos]

Bugünden itibaren TV'de dönmeye başlayan reklam filmi, Temelkuran'ın muhalif, anti militarist ve sosyalist kimliğini öne çıkartıyor. Hayli ajitik ve çarpıcı olan reklam filmi Temelkuran'ın yazarlığını 'vicdan' ve 'adalet' kavramları üzerine kurguluyor. Genelde yalandan beslen reklam filmleriyle de bu yanıyla ayrılıyor. Çünkü Temelkuran, yazarlık hayatında gerçekten de bu kavramların hakkını veren bir duruş içinde oldu. Habertürk'te de devam etmesi dileğiyle...

"Hangi köşede yoksulluk varsa, savaş varsa, vicdansızlık varsa, o köşede adalet için, barış için, vicdan için yazan biri var! Ece Temelkuran 8 Şubat'dan itibaren Habertük'te."

İŞTE O REKLAM FİLMİ:

|