'Taze gelin' köşesinde nikahını anlattı

Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile pazar günü yıldırım bir nikah ile evlenen Akşam yazarı Nagehan Alçı düğününü anlattı...

GAZETECİLER.COM - Akşam yazarı Nagehan Alçı ile Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, pazar günü "yıldırım"  bir nikah ile dünya evine girdiler. Pazar akşamı twitter'dan olayın ayrıntılarını anlatan Alçı, bugün de gazetesindeki köşesinde hayatının bu mutlu anını okurları ile paylaştı.

"... pazar günü Rasim Ozan Kütahyalı ile hastanede evlendik. Hayatın sadeliğini gördük, dedim ya... Meğer kapılar sadeliği görene açılıveriyormuş! Kendime iki saatte beyaz bir elbise ve beyaz bir çanta seçtim. Hızlı bir şekilde nikah ile ilgili bürokratik detayları tamamladık. Hastanede bir kokteyl salonu bulduk ve sadece çekirdek ailemizle mini minnacık bir evlilik töreni organize ettik.

ANNEMİN ELLERİ İLE DİKTİĞİ DUVAK

O tören sabahı babamın hastane odasına girdim. Annem hüzünlü ama ışıltılı gözlerle baktı bana. Elinde küçücük bir duvak vardı. 'Kızım', dedi. 'Ben bu odadan haftalardır çıkamıyorum maalesef. O yüzden sana burada kendi ellerimle bu duvağı diktim...'

HASTANEDE BİR KOKTEYL SALONU

Benim için dünyanın en kıymetli mücevherinden çok daha değerli duvağı saçıma iliştirdim ve annemle birlikte nikahın yapılacağı salona indim. Hayatımın geri kalanını paylaşmak istediğim adam, sevgilim Rasim Ozan Kütahyalı'nın ailesi çoktan hazırdı ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal nikahı kıymak için salona gelmişti bile."

Nagehan Alçı
'nın nikah törenini anlattığı köşesinin buradan okuyabilirsiniz.