Tarihin en kötü sezonu bitiyor!

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, köşesinde yaz sezonunu Türk televizyon tarihinin en kötü sezonu olarak yorumladı.

Mesut Yar, Posta'daki yazısında, "Türk televizyon tarihinin en kötü sezonu" olarak nitelendirdiği 2010 yaz sezonunu değerlendirdi.

"Yaz ekranında tutan işlere bir bakalım. Çarkıfelek ve Dürüye'nin Güğümleri Star'ı, Küçük Sırlar ve Kanıt Kanal D'yi, Survivor Kızlar ve Erkekler Show TV'yi, Şen Yuva ve Yahşi Cazibe de atv'yi zirveye taşıdı..." diyen Yar şöyle devam etti:

"Yani toplam sekiz iş. Rakamla yazılınca da 8 oluyor. Kış ekranında sadece bir güne sığabilecek olan bu işler koca bir yaz sezonuna dağılmış.

Bir de kısmen çöpe giden işleri sayalım. Türkünü Söyle, Kalp Ağrısı ve Sen Harikasın (atv), Mükemmel Çift (Kanal D), Evcilik Oyunu ve Sibel Can'lı Geceler (Show TV), Fear Factor Aksiyon ve Gecekondu (Star TV), Dört Düğün Bir Balayı, Şehirler Yarışıyor ve Çakıl Taşları (Fox TV). Buradaki toplam da onbir, yani rakam yazılışıyla 11 tane oluyor. Kış ekranında bir haftada yayından kaldırılabilecek iş sayısı kadar toplamda...

Bir de tam çöplük işler var ki, onları sayıp da zaten kırılmış kalpleri bir de biz kırmayalım. Neyse.

İşin özeti şudur sevgili okur; Türk televizyonlarının son yıllardaki en verimsiz yazını geride bırakıyoruz. Sevindireni az, saç baş yolduranı çok olan bir ekranı. Pazartesiden itibaren birçok kanalda yeni sezon başlıyor. Yaz ekranı için cümleten geçmiş olsun diyelim...""

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları