Taraf yazarından Koru'ya zor soru

Fehmi Koru, Erdoğan-Gül olayında neden hep Gül'ün tarafını tutuyor. Bunu merak eden Taraf yazarı...

GAZETECİLER.COM - "Niye hep Gül!".... 
Merakı bu Taraf yazarı Elif Çakır'ın...
Her Erdoğan-Gül çatışmasında taraf tuttuğunu söylüyor...
Bir de diyor ki; 
"Neden kaynayan suyu ılıtmaya hep Fehmi Koru koşuyor..."

İşte Elif Çakır'ın Fehmi Koru'ya yönelttiği ilginç soru; 

 Maksadım çıkan fitne ateşine odun taşımak değil, ancak cidden merak ettiğim bir şey var. , Ne zaman Başbakan ve Cumhurbaşkanı'na ilişkin bir fitne kazanı kaynatılmaya çalışılsa kaynayan suyu ılıtmaya çalışıyor Fehmi Koru. Doğru da yapıyor. Sonuçta bunu birilerinin yapması gerekiyor.

Zaman zaman ben de "aslında bildiğiniz gibi değil, bunlar arasında müthiş bir çatışma var" fikri etrafında oluşan "Gül kanadı ve Erdoğan kanadı" fesadına inanacak gibi oluyorum. Ancak iktidar böyle bir şey olmalı. İnsanın aklına gelmeyeni getirirler, kardeşliğin ötesinde dostluk şerbeti içmiş olanların şerbetine zehir katmaya çalışırlar. Böl parçala mantığı her zaman böyle çalışır.

İyi güzel de. Ne zaman bu tür haberler çıksa, Fehmi ağabey her zaman Abdullah Gül'ün koltuğu bırakabileceğinden, fedakârlığından bahsediyor.

Peki de sevgili Fehmi ağabey... Hep mi bu durumlarda fedakârlık yapacak mütevazılığa sahip olan Abdullah Gül'dür. İki kelam da niçin Tayyip Erdoğan için etmezsin... Tayyip Bey de "kardeşim" diye ona koltuğu devretmedi mi?(...)Meslekte yenisin, üslup böyledir dersen yine de sorarım. Haksız mıyım!..