'Taraf gazetesi artık aynı Taraf olamaz!'

İstifaların kendisi açısından da sürpriz olduğunu vurgulayan Taraf yazarı Erol Katırcıoğlu, iddialı bir tespitte bulundu...

GAZETECİLER.COM
Taraf gazetesindeki istifa depremi okurlar kadar yazarları da sarsıyor. Gazetenin önemli kalemlerinden Erol Katırcıoğlu bugünkü köşesinde istifaları yorumlarken iddialı bir tespitte bulundu.

"Taraf gazetesine rengini veren bu arkadaşların olmadığı bir Taraf gazetesi aynı Taraf gazetesi olmaz." diyen Katırcıoğlu, istifaların kendisi açısından da sürpriz olduğunu vurguladı.

İşte Taraf yazarının istifaları yorumladığı satırları:

"Doğrusu yazmakta olduğum bu yazıyı yazarken, Ahmet Altan, Yasemin Çongar ve Neşe Düzel’in Taraf’tan istifa etmiş olduğuna dair bir haber aldım. Bu yazının konusu olan “Türkiye’nin normalleşmesi süreci”nde belki de en fazla katkısı olan Taraf gazetesinin bu önemli yazarlarının istifaları birçok kişi için olduğu gibi benim için de hiç beklenmedik bir haber oldu. Nedenlerini henüz bilmediğimden daha ileri bir yorum yazacak değilim. Ama şunu söylemeliyim ki Taraf gazetesine rengini veren bu arkadaşların olmadığı bir Taraf gazetesi aynı Taraf gazetesi olmaz."