Taha Akyol öyle çabuk ikna oldu ki...

ÖSYM Başkanı Ali Demir ilkkez canlı yayında iddiaları cevapladı. Demir, daha önce istifasını isteyen Taha Akyol'u da rahatlıkla ikna etti!

GAZETECİLER.COM
YGS'deki şifre skandalıyla gündeme oturan ÖSYM Başkanı Ali Demir CNN Türk ekranlarında Taha Akyol'un sorularını yanıtladı. Sınavda sonrası gündemi alt üst eden kopya iddialarıyla hedef adam haline gelen Demir, canlı yayında Taha Akyol'u ikna etti! İlk defa canlı yayında soruları yanıtlayan Demir, iddiaları red ederken suçlamaların haksız olduğunu söyledi.

Daha önce Ali Demir'in istifa etmesi gerektiğini yazan Milliyet yazarı Taha Akyol, ÖSYM Başkanı'nın kısa açıklamasıyla 'tatmin' olurken konuğunun üstüne gitmekten kaçındı.

Ali Demir
, şifre iddialarının seçim öncesi siyasi ortamdan dolayı daha da hassas bir hale getirildiğini söyleyerken "Şifre iddiaları sınavdan sonra saatlerce kafa yorularak ortaya atılmış bir durumdur. Sınav esnasında böyle bir durum söz konusu değildir" dedi. Demir'in açıklamasını yeterli bulan Taha Akyol da bu açıklamaların ardından ikna olduğunu söyledi.

İşte Taha Akyol'un ikna olduğu anlar:


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor