Tabutta yarışma ne zaman?

Sabah yazarı sordu: "Benim merak ettiğim ise 'tabutta' yarışmanın ne zaman başlayacağı. Haydi ismi de benden olsun: Kabir Azabı!"

GAZETECİLER.COM - "Her şey Biri Bizi Gözetliyor çılgınlığı ile başladı. İnsanlar bir evin içinde aylarca hapsedildi. 24 saatleri kameralar ile gözetlenerek 'nasıl çıldırdıkları' izlettirildi."

Bu satıları Sabah yazarı Yüksel Aytuğ kaleme aldı Show Tv'nin yeni yarışması Çember'i eleştiren yazısında Aytuğ, bugüne kadar yarışma adı altında hazırlanan gariplikleri bir bir sıraladı ve sordu: "Tabutta yarışma ne zaman?"

"Sonra Dokun Bana adlı bir dayanıklılık yarışması daha yapıldı. İnsanlar aç, uykusuz, bitkin halde hediye otomobile dokunmaya devam ederek, ona sahip olmaya çalıştılar.

EV KÜÇÜK GELMİŞ OLACAK Kİ...

Serinin son örneğiyle önceki akşam Show TV ekranlarında tanıştık. Bu kez 'ev' büyük gelmiş olacak ki, 5 yarışmacıyı 5 metrekarelik bir çemberin içine sıkıştırıverdiler.

7 bin liraya pide, 5 bin liraya bir bardak su sattılar. Yarışmacılar, ekstra tuvalete gitmek için bile para ödediler. Eh, yarışmacılar da öyle pek uyumlu isimler arasından seçilmediği için 72 saatlik maratonun daha ikinci saatinde 'arıza' çıktı. 40'ıncı saate gelindiğinde ise yarışmacılarımız 20 bin lira verip deli gömleği satın alacak duruma geldiler.

EN UCUZ MALİYET EN FAZLA RATİNG

Yapımcı Caner Erdem, en ucuz maliyetle en fazla reyting getiren yarışmaların mucidi olarak sektörde nam saldı. Eğer televizyonculuk, eşittir reyting ise sevgili Caner'in başarısını kimse yadsıyamaz. Eminim, insanların nasıl delirdiğini kaçırmamak isteyen çok sayıda seyirci, gözüne otomobil farı tutulmuş tavşan gibi ekran karşısında kala kalacaktır.

Benim merak ettiğim ise 'tabutta' yarışmanın ne zaman başlayacağı. Haydi ismi de benden olsun: Kabir Azabı!


Yüksel Aytuğ
'un yazısının tamamını okuyabilirsiniz.