Süleyman Özışık'tan Ahmet Hakan'a ters köşe!

Ahmet Hakan ve Demet Akalın arasındaki namaz polemiği büyürken, Süleyman Özışık'tan Ahmet Hakan'a cevap geldi.

Demet Akalın'ın kızı Hira'nın namaz paylaşımına sert çıkan Ahmet Hakan'a bir cevap da gazeteci Süleyman Özışık'tan geldi.

Süleyman Özışık, Ahmet Hakan'ın "Ben 28 Şubat’ı yaşadım. Ve o dönem hiçbir popçu, şovmen ve artist, kıyısında köşesinde “din” bulunan en küçük bir görselliğe bile pek yüz vermiyordu" sözlerine bakın nasıl ters köşe yaptı. 

"Ünlü köşe yazarımız Ahmet Hakan, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilmiş videosunu paylaşan Demet Akalın'ı eleştirmiş. 


Dünkü yazısında "Ben 28 Şubat’ı yaşadım. Ve o dönem hiçbir popçu, şovmen ve artist, kıyısında köşesinde “din” bulunan en küçük bir görselliğe bile pek yüz vermiyordu" demiş.

Haksızlık etmeyelim Ahmet Hakan...

Ben de o dönemi yaşayanlardan biriyim. O dönemde kıyısında köşesinde "din" bulunan her şeye yüz veren bir televizyoncu vardı. Resepsiyonlarda içki içilmesini ayıplayan, Erbakan hocaya irtica üzerinden yapılan haksızlıklara isyan eden biriydi bu zat...

Bu sayede ününe ün kattı, parladı ve bir yıldız oldu. Sonra kendisine yüklü miktarda para önerilince eskiden eleştirdiği mahalleye taşınıp savunduğu bütün değerlere hakaret eden biri oluverdi. 

O kadar döndü ki millet ona "En büyük dönek" lakabını bile taktı. Kim olduğunu sormayın, söylemem.

Zaten siz de tanımıyorsunuz!!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN