Star yazarından bir Kılıçdaroğlu iddiası daha

Star yazarı Kemal Kılıçdaroğlu YDH'liydi dedi ve ekledi: "Nerden mi biliyorum? Söylemesi ayıptır..."

GAZETECİLER.COM - CHP'de kargaşaya yol açan "Kılıçdaroğlu TESEV'in kurucu üyesi" açıklamasına Star yazarı Ahmet Kekeç'ten ilginç bir tepki geldi. 

"Ne olmuş, TESEV’in kurucu üyesi çıktıysa? Bu kuruluşa üye olmak utanç verici bir iş mi?" diye yazan Kekeç, ardından "Daha büyük bir depreme yol açmayacaksa, ben de bir ifşaatta bulunmak istiyorum" dedi ve çok çarpıcı bir açıklama yaptı: Kılıçdaroğlu aslında YDH'lıydı.

Kekeç, Kılıçdaroğlu'nun YDH'li olduğu iddiasını da bakın nasıl gerekçelendirdi: 

 Hani genel başkanlığını işadamı Cem Boyner'in yaptığı; Mehmet Altan, Etyen Mahçupyan, Ali Bayramoğlu, Ayhan Aktar, Cengiz Çandar'dan mürekkep aydınların "kurucu üye" bulundukları, Cem Boyner'in saçmalamaları sonucu bir "fikir kulübü"nden öte gitmeyen Yeni Demokrasi Hareketi (Partisi...)

Partinin (yani hareketin) iki Kemal'i vardı.

Kemal'lerden ilki, Kemal Anadol'du. Bir ara sosyalist oldu, bir ara Kürtçü fikirlere meyletti, sonra YDH'ya katıldı... Derken, CHP'li ve "disipline gelmez" coşkun bir Kemalist oldu.

İkinci Kemal, SSK Genel Müdürü bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Hayır, üye değildi. Destekçiydi... Bir diğer ifadeyle, gönüllüydü. İsmi kulislerde çok sık geçiyordu... "SSK Genel Müdürü varya... İşte o da bizden!" deniyordu.

Nerden mi biliyorum?

Söylemesi ayıptır, ben de (öhö) YDH'lıydım, "teşkilatlanma başkanımız" Cengiz Çandar'ın direktifiyle Fatih İlçe Teşkilatı'nın kurulmasına önayak olmuştum, Salih Tuna'yla birlikte parti toplantılarına katılıyorduk, ordan biliyorum.

Şimdi ister misiniz, Barış bu bilgiyi de alıp bir güzel köpürtsün! Cillop gibi malzeme. Neden olmasın?

Kekeç'in yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor