Şişme erkek bunlar, Aygün kimleri hedef aldı?

Hakan Aygün'den Fazıl Say'a destek geldi. Fazıl Say'ı eleştirenlere "şişme erkek bunlar"diyen Aygüm, kimleri hedef aldı?

Hakan Aygün son günlerde Facebook üzerinden çıkışlarda bulunan ünlü piyanist Fazıl Say'a tavsiyede bulundu, "Son tepki ve çıkışlarında gördüğüm üzere, tam "babanın oğlu"sun." dedi... Aygün Say'ı "şişme erkek bunlar" dediği iki yazar için de uyardı!

(...)Sezen Aksu'ya yaptığın yazılı uyarının ne kadar haklı olduğunu, ertesi gün Sezen'in "zoraki" çıktığı canlı yayında anladım.

Ya halk içine çıkamaz kadar çok hasta olmalıydı, ya da ekrana "zoraki "çıkmıştı.

Sezen sanki "aman başıma bir şey gelmesin" diye korku içindeydi, avukatları tarafından hazırlanmış havası verilen metni telefonda okudu...

Sezen canlı yayında gibi değildi. Sanki elindeki "kontrollü" metni okuyordu.

Konuşmasında, öyle ertesi gün gazetelere yansıdığı gibi, coşkulu bir Türkan Saylan sahiplenmesi de yoktu.

Sadece ve sadece, sen onu mecbur bıraktığın için konuşuyor gibi geldi.

Senin Sezen'deki ürkekliği önceden yakaladığını anladım. Anladım ki, sen Sezen'in tartışmadan kaçacağını hissetmişsin ve son kozunu oynamışsın.

Bu gözlemlerimi yazmadım. Ta ki "iki medya tosunu" Sezen Aksu'ya yağcılık yapacağız diye, senin "porsiyonunla" uğraşana kadar.

Sen bilmezsin, bu iki medya tosunu, aynı günde aynı konuda yazıyorlarsa, vardır bir nedeni..

Bunlar iş ortağı! Kapı kapı gezip, TV'lere prodüksiyon yapmaya çalışıyorlar. Birinin kontrolündeki medya sitesi ve büyük gazete eki, sabah akşam diğerinin yazılarını, TV programını şişiriyor.

Emin ol, vardır bunların Sezen'le de bir işi...

Şişme erkek bunlar, senin anlayacağın! Sen sen ol, şirkete gelme!