Sırrı Süreyya, Bakan Şahin'a takılmadan geçmedi

Sırrı Süreyya Önder, İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin'e takılınca komisyon ziyareti ilginç anlara sahne oldu...

GAZETECİLER.COM
İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu ziyareti ilginç anlara sahne oldu. Bakan Şahin, CHP'li vekilden gördüğü ilginç kelepçe tepkisi  yetmezmiş gibi bir de Sırrı Süreyya Önder'a denk geldi!

Komisyon üyeleriyle el sıkışan Bakan CHP'li milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nda beklenmedik bir tepki gördü. Bileklerini kelepçeliymiş gibi Bakana uzatan CHP'li vekil 'Lütfen CHP'li belediye başkanlarını kelepçelemeyin sayın Bakan' dedi. CHP'li belediyelere yapılan polis baskınlarındaki manzaraları hatırlatan Aslanoğlu, 'beni kelepçeleyin ama belediye başkanlarına dokunmayın' dedi.

TUTUKLAYACAK BDP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI KALMADI ZATEN

Üylerle tokalaşmaya devam eden İç İşleri Bakanı, BDP'li Sırrı Süreyya Önder'den gördüğü tepki karşısında ise ne diyeceğini şaşırdı. Önder, CHP'li vekilin kaldığı yerden devam ederek yaygınlık kazanan KCK tutuklamalarını hatırlattı. Bakan'la tokalaşan Önder 'Tutuklu BDP'li belediye başkanı kalmadı. O yüzden Mevlüt Bey'in şikayetine gerek kalmadı' dedi. Önder'in sözleri üzerinde Bakan Şahin de diğer komisyon üyeleriyle birlikte kendini gülmekten alamadı.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor