Şirin Payzın neden ecel terleri döktü?

CNN Türk ekranları eşine ender rastlanır bir polemiğe sahne oldu. AKP ve CHP'li vekiller birbirine girdi, Şirin Payzın çaresiz kalınca ellerini açtı ve...

GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranları eşine ender rastlanır bir polemiğe sahne oldu. Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu 360 Derece AKP ve CHP'nin iki önemli isminin kapışmasına sahne olurken kontrolden çıkan tartışma Payzın'ı adeta çıldırttı.

CHP'nin TSK'nın iç hizmet kanunundaki darbeye dayanak olan 35. maddeyi değiştirme önerisini tartışmak için bir araya gelen AKP'li Mustafa Elitaş ve CHP'li Hakkı Süha Okay canlı yayında birbirine girdi. Programın moderatörü Şirin Payzın tarafların birbirlerini dinlemeden karşılıklı suçlamalarla adeta programa darbe yapmasıyla kelimenin tam anlamıyla çaresiz kaldı.

İki milletvekilini de defalarca uyaran ama hiç bir sonuç alamayan Payzın ne yapacağını şaşırdı. Ellerini iki yana açıp gülümseyerek tartışmayı izlemek zorunda kalan Şirin Payzın canlı yayında ecel terleri döktü. CNN Türk sunucusu dakikalarca süren tartışmada milletvekilleri kurtlarını döktükten sonra yeniden kontrolü eline alabildi.

İşte o anlar:


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları