Şirin Payzın İsrail'li aktivisti ekranda azarladı!

Gazze ve Kürt sorununu bir tutan İsrailli aktivist canlı yayında Şirin Payzın'ı sinirlendirdi. Payzın konuğunu adeta azarlayarak fena bozdu...

GAZETECİLER.COM - Gazze ve Kürt sorununu bir tutan İsrailli aktivist canlı yayında Şirin Payzın'ı sinirlendirdi. Payzın'ın hayli gerildiği bağlantı ilginç diyaloglara sahne oldu.

CNN Türk ekranların başarılı gazeteci Şirin Payzın'ın sunduğu 360 Derece programının konuğu İsrail'den Türkiye'ye filo misillemesi yapan filonun aktivistlerinden İsrail Ulusal Öğrenci Sendikası Başkan Boaz Toporovsky'di. Payzın İrail'li aktivistin Kürt sorununa gösterdiği ilgiye fena halde kızmış olacak ki canlı yayında konuğunu azarlar gibi konuştuğu gibi 'siz bu konularını bilmiyorsunuz' demekten kendini alamadı.

'Siz bir mislleme konvoyu düzenliyorsunuz? Gazze ve Kürt meselesini aynı kefeye mi koyuyorsunuz? İkisi ayır konu' sorusunu konuğuna yönelten Payzın aldığı cevap karşısında sinirlendi. Payzın karşılaştırmanın yanlışlığına işaret ederek Sendika Başkanı'na sert çıktı ve 'Siz bu konuları bilmiyorsunuz' diye konuştu.

İşte o anlar:

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları