Show Tv ekibi dökülüyor! Kimlerin başına ne geldi?

Show Tv ekibinin başına gelenler Hamit Özsaraç'ı da o kadar korkutmuş ki, kurban kesmeye karar vermiş!

Medya dünyasında kazalar ve ölümler birbirini kovalıyor. Yıllarca Show Haber'i sunan Hamit Özsaraç bunu gündeme getirdi önceki günkü sohbetimizde. Spor spikeri dostumuz Orhan Şengürbüz'ü yeni kaybetmiştik. Onu hatırlattı. Kanalda peşpeşe kaza geçirenleri sıraladı.

Show tv danışma görevlisinin sözlüsü tam nişan arefesinde trafik kazasında ağır yaralanmış. Teknik şef Ali Osman Kızıltaş şiddetli karın ağrısıyla gittiği hastanede ameliyata alındı. İç yapımlar ekibinden Mustafa Başbuğ, düşürdüğü anahtarını almak için gece duvardan atlayınca iki ayağı da kırıldı. Ramazan Uzan da tatil yaptığı otelde ayağı kayınca başını yere çarparak hastaneye kaldırıldı, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı .Show tv aracı da iki gün önce kaza yapmış, Pazar Sürprizi'nden Nihal Ağırbaş başından yaralanmış.. Hamit de fena halde düşmüş, dizini parçalamış. "Ben de düştüm bir hafta önce" dedim, ayağımdaki yarayı gösterdim.

Hamit "Artık yaşlandık, ölüm peşimizde" dedi. Hatta "Ölüm yakalamasın diye kanalda sık sık farklı odalara gidiyorum" diye espri yaptı.

"Azrail, nereye gidersen git, istersen yerin dibine gir bulur seni." dedim. Hamit kurban kesmeyi düşünüyor şu günlerde...

Bekir Hazar/Yeni Şafak