Sevilay Yılman'dan Ahmet Kekeç'e teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Alevilikle ilgili konuyu gündemine aldığı için Ahmet Hakan'a teşekkür eden Sevilay Yılman'dan bir teşekkür de Ahmet Kekeç'e geldi...

Star yazarı Ahmet Kekeç,  dün  öğrencilerine Alevilikle ilgili söylediği sözler sonrası görevden alınan öğretmenin yaptığının hainlik, bozgunculuk ve ayıp olduğunu söylediği yazısını Sevilay Yılman'ın emaneti üzerine kaleme aldığını belirtmişti Bu yazı sonrası Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Star yazarı Kekeç'e teşekkür etti. Yılman şu ifadeleri  kullandı:

Ricam duyuldu ve söz konusu yazımda özellikle adını zikrettiğim Ahmet Kekeç konuyla ilgili harika bir yazı kaleme aldı.Kendisine çok teşekkür ediyorum sesime ses verdiği ve okurlarına en güzel tonda ve ifadelerle Alevilikle ilgili bu saçmalıkların artık son bulması gerektiğini yazdığı için." 

Teşekkürler Ahmet Kekeç…

Kendimi bildim bileli muhatap olmak zorunda kaldığım ve canımı çok sıkan Aleviliğin ve Alevilerin aşağılanması konusunun zırcahil bir öğretmenin din dersinde saçmaladıkları nedeniyle gündeme gelmesi üzerine önceki gün minik bir serzenişte bulunmuş ve özellikle muhafazakar camianın dikkatle takip ettiği kalemlerden bu konuyu gündeme almalarının çok daha isabetli olacağını söylemiştim.

Ricam duyuldu ve söz konusu yazımda özellikle adını zikrettiğim Ahmet Kekeç konuyla ilgili harika bir yazı kaleme aldı.

Kendisine çok teşekkür ediyorum sesime ses verdiği ve okurlarına en güzel tonda ve ifadelerle Alevilikle ilgili bu saçmalıkların artık son bulması gerektiğini yazdığı için.

Minnettarım ancak bu arada aşçılığıma, yemeklerime yaptığı o güzel övgülerin ve, “Mutlaka Sevilay’ın yemeklerinin tadına bakın!” şeklinde telkinlerinin başıma büyük iş açtığını da belirtmek isterim. Sağ olsun Kekeç’in sayesinde o kadar çok “Bize ne zaman aşçılık hünerlerini sergileyeceksin” mesajı aldım ki galiba önümüzdeki birkaç ayım evde misafir ağırlamakla geçecek. 

Habertürk'e 2 bomba transfer birden! Habertürk'ten yeni bir bomba daha! TV100’de Kübra Par bombası