Serdar Turgut'un telefonu pes dedirtti

İki De Bir Habertürk ekranlarına geri döndü. Gündemin tartışıldığı programda Serdar Turgut'un telefonu yine susmak bilmedi.

GAZETECİLER.COM
Serdar Turgut ve Nihal Bengisu Karaca'nın birlikte hazırladıkları İki De Bir Habertürk ekranlarına geri döndü. Gündemin tartışıldığı programda Serdar Turgut'un telefonu yine susmak bilmedi.

Serdar Turgut'un Habertürk ekranlarındaki telefon kazaları bitmek bilmiyor. Daha önce de canlı yayında telefonu çalan, telefonu açıp cevap veren Turgut, uzun bir aradan sonra yeniden döndüğü Habertürk ekranında kaldığı yerden devam etti. İkili PKK'nın eylemsizlik kararını ve Hakkari'deki patlamayı konuşuyordu ki Turgut'un telefonunun sesi stüdyoda duyulmaya başlandı. Programın henüz başlarında telefonu çalmaya başlayan Turgut, partneri Nihal Bengisu Karaca'nın şaşkın bakışları arasında telefonunu kapattı. Nihal Bengisu ise yeniden tekrarlanan olay karşısında bu kez tepki vermekten kendini alamadı.
Tatlı sest bir tepki veren Nihal Bengisu şöyle dedi:

'Hiç bir şey değişmemiş gördüğümüz gibi, bir devamlılık var en azından. Türkiye'de her şey değişiyor ama Serdar Bey'in telefonunun ötmesi değişmiyor. Bu geleneği devam ettiriyoruz.'

İşte o anlar:



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları