Serdar Turgut'un penisi küçülüp yok oldu!

O artık 'penis yazarı' değil... Gece gördüğü kabus nedeniyle korkudan penisi içine kaçmış... Yani Serdar Turgut istemeden cinsiyet değiştirmiş!..

GAZETECİLER.COM
Geçtiğimiz günlerde Ertuğrul Özkök, Serdar Turgut'un 'erkeklik melekeleri'ni kaybettiğini yazmıştı.
Yani açık bir dille Serdar Turgut, 'erkek' değil diyordu.
Haklıymış meğer...
Serdar Turgut da doğruladı bu gerçeği!..
Ama sadece zamanlama farkı varmış...
Ertuğrul Özkök, bunu yazdığında, Turgut 'erkek'miş...
Pazartesini salıya bağlayan gece yarısından sonra 'erkekliğini' yitirmiş...
Sebebi de gece gördüğü kabuslarmış!
'İstemeden cinsiyet değiştirdim galiba'
başlığı altında o korkunç geceyi saat saat anlatmış.
"Bana artık 'penis yazarı' demeyin... Çünkü 'penis'imi kaybettim!.." diyor ve ekliyor:

(...) Saat 00.30 -01.00 arası bir saat. Aslında onlardan çok sıkılmış olduğum bazı  erkeklik melekelerimle birlikte yatmaya hazırlanıyorum. Belki de hayatımda son kez ayakta durarak küçük tuvaletimi de yaptım.
Saat 01.00 civarı hala var olan erkeklik melekeleri yüzünden erotik hayaller görmeye başladım. Bir Türk vatandaşı kadını kötü amaçlarıma alet etmem vatan hainliği gibi bir şey olacağından erotik hayalimdeki kadın kesinlikle Türk vatandaşı değildi. Bundan eminim çünkü o Yuki isimli bir Japon kadınıydı ve benimle birlikte çok tuhaf şeyler yapıyordu. Japonca da konuşuyordu ve işin tuhafı ben onun dediklerini tamamen anlayıp Japonca cevaplar da veriyordum. Bazıları uykuya dalmak için koyun sayar ya ben de uyumak için erotik hayaller kurarım. Sonunda 01.30'a doğru uyudum.
Saat 03.00 civarı uykum kaçmaya başlıyordu. Odamda bir ayak sesi duydum. Ve birden Halloween filmlerinin o meşhur, insanın kanını donduran müziği bangır bangır çalıyordu.
Halloween filmlerinin çılgın katili Michael Myers odamda olmalıydı. Bunu kabullenmiştim de filmin müziği nasıl çalıyordu odamda işte bunu kabul edemiyordum bir türlü. Aslında ben bir gün tamamen delireceğimi biliyordum ama o günün bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. (Evet ne yazık ki bu benim akıllı halim...)
Saat 03.05. Odamdaki deli katil Michel Myers hırlamaya da başladı.
Saat 03.10. Yorganın altındayım. Bebeklerin rahimdeki pozisyonunu aldım. Rahime geri dönüş pozisyonunu almıştım ama hangi rahime geri döneceğim konusunda kararsızdım. Acımasız katil Michael Myers'in kızgınlığı daha artmış olmalıydı çünkü hırıltıları biraz tuhaflaşmıştı. Çılgın tiz bir feryat sesi de duydum.
Saat 03.15. Kafamı yorgandan çıkarıp baktım. İki metre kadar karşıda beyaz kukeletası içinden suratı görünmeyen hatta belki de suratı hiç olmayan katil orada durmuş bana bakıyordu.
Saat 03.20. Korkudan erkeklik melekelerimin tümünün çekip gittiklerini hissediyordum. Hatta o melekelerin fiziksel sembolü olan lanet olası organ da korkudan küçülüp tamamen yok olmuştu. Nihayet ondan da kurtulmuştum. Bundan sonra bana penis yazarı da diyemeyeceklerdi, buna biraz hüzünlendim.
Korkum biraz daha sürerse dünya tarihinin ilk ameliyatsız seks değişimi operasyonuna uğramak üzereydim.
03.25. Başka zaman olsaydı seks değiştirmeye de itiraz etmezdim ama özellikle şu dönemde kadın olmamın sosyalleşme açısından pek hoş olmayacağını düşündüm. Ve korkudan Rigor mortis (cesetlerin kaskatı kesilmesi durumu) olmuş vücudumu son gayret oynattım, ışığı yakmalıydım.
03.30. Bunu başarabilmem için gereken organ birden ortadan kaybolmuş  olmasaydı korkudan altımı da ıslatacaktım, bu da kesin. Çünkü içimde öyle bir arzum vardı.

Sonra o kabustan uyanmış...
Ama gördüklerinin hepsi gerçekmiş!..
Yani rüya falan değil...
Nelerin olduğunu anlayabilmeniz için olay sırasını bozmadan tek tek açıklamış her şeyi.