Serdar Turgut'un <font color='#FF0000'>Öteki Gündem</font>i ne

Öteki Gündem programımızdaki misyonum bu. Gizemleri, bunlara inananlardan ve çözenlerden dinlemek, dünyaya biraz daha farklı bakmayı öğrenmek istiyorum.

"Farkında mısınız, birçok güçlü yabancı ülke, konu açıldığında daima Türkiye'nin çok önemli olduğunu söylerler. İç çekişmelerimize, problemlerimize konsantre olduğumuzdan, duyduğumuzda bundan hoşlanmakla birlikte onların bize neden bu kadar çok önem verdiğini de pek anlayamayız." diyen Serdar Turgut, bugün köşesinde kaleme aldığı Bizim hakkımızda neyi biliyorlar? başlıklı yazısı ile Habertürk ekranlarında yapmaya başladığı Öteki Gündem programının ayrıntılarını izleyicileri ile paylaştı.

"Bu laflar artık eskiden olduğu gibi sadece stratejik önemimizden dolayı da söylenmiyor gibidir. Sanki bu güçlü ülkelerin temsilcileri, Türkiye hakkında bizden daha çok şey biliyor gibidirler." diyen Turgut, şöyle devam etti:

Amerika, İngiltere, Rusya ve Çin, Türkiye hakkında bizim fazla bilmediğimiz bir şeyleri biliyorlar ve bizim önemimize uygun şekilde davranıyorlar gibi.
Peki nedir bu bizim bilmediğimiz ama onların bildiği gerçek?

Bunu anlayabilmek için benim yaptığımı yapacaksınız ve bugüne kadar bildiklerinizi, önyargılarınızı bir kenara bırakacaksınız. Kendi ülkeleri içinde de birçok zengin gizem barındırmakta ve bunları okumakta uzman olan bu ülkelerin, Türkiye'ye ait bazı gizemleri okuduklarını ve geleceğe yönelik çıkarımlar yaptıklarını kabul edeceksiniz.

Bunlara tamamen inanmanız da gerekmiyor. Burada önemli olan, bu gizemlere ve bunların çizdiği yollara inananların var olduğunu, onların bu dünyadaki bütün kararlarını bu inançları doğrultusunda aldıklarını bilmenizdir.

Benim "ÖTEKİ GÜNDEM" programımızdaki misyonum bu. Gizemleri, bunlara inananlardan ve çözenlerden dinlemek, dünyaya biraz daha farklı bakmayı öğrenmek istiyorum..

Öteki Gündem, her hafta cuma günü saat 22.00'de Habertürk Televizyonu'nda yayınlanıyor.
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları