Serdar Turgut'un efsane yazısı bulundu!

'Çocuk yapmadan önce şunları prova edin' başlıklı yazı 1996 yılında Hürriyet'te yayınlanmış ve bir efsane olmuştu. Turgut yazıyı buldu sonunda!

GAZETECİLER.COM

Serdar Turgut'un efsane haline gelmiş bir yazısı son günlerde yeniden konuşulmaya başlanmıştı. "Çocuk yapmadan önce şunları prova edin" başlıklı yazı 1996 yılında Hürriyet'te yayınlanmıştı.  Ama yazının kendisi yoktu ortalıkta. Turgut da yazıyı bulamadığını söylemişti. Neyse sonunda bir okuru Turgut'un imdadına yetişmiş.

"Efsane yazı bulundu
Çocuklu yaşam üstüne eskiden yazdığım ve tekrar yayınlamam için büyük talebin olduğu yazıyı sonunda bir okuyucum  göndermiş bana. Bunca yıldır ailece saklamışlar o yazıyı. Yazının ilk yayınlanma tarihi 27 Ekim 1996 Pazar. Düşünebiliyor musunuz? Arkadaşlar elektronik postalarında, o yazım nedeniyle çocuk yapma fikrini bir süre erteleyip sonra çocuk yaptıklarını söylemişler.
Bir de bana bakın. O yazıdan 6 yıl sonra baba oldum ben. Üzerine çok konuşulan ve hayli de talep edilen bu yazımı yarın tekrar yayınlayacağım. Bunu birkaç gün önce konuyla ilgili yeni yazımla birlikte okursanız elinizde çocuklara dair hayli bilgi olur kanısındayım."