Serdar Turgut'dan 'kadın üstündür' çıkışı!

Nihal Bengisu Karaca ve Serdar Turgut arasında "İkide Bir" programında yine ilginç diyaloglar yaşandı...

HABERTÜRK TV'de Nihal Bengisu Karaca ve Serdar Turgut'un gündemin öne çıkan başlıklarını tartıştığı "İkide Bir" programında ilginç bir diyalog yaşandı. Başbakan Erdoğan'ın kadın sivil toplum örgütleri temsilcileriyle yaptığı açılım toplantısının konuşulduğu sırada Serdar Turgut, "Kadınlar erkeklerden daha üstündür" dedi.

Programda bu hafta Başbakan Erdoğan'ın AK Parti grubunda 12 Eylül idamlarını anması, kadınlarla yapılan "açılım" toplantısı ve piyanist Fazıl Say'ın arabeskle ilgili sözleri konuşuldu.

Nihal Bengisu Karaca'nın kadınlarla yapılan açılım toplantısını hatırlatması üzerine Serdar Turgut, "Bu işte başarılı olunacaksa kadınlar temelinde olmak zorunda. Kadınlar, daha makul bakıyorlar. Sonuçta annelik duygusu var. Onların atacağı adımlarla bu iş çözülecek. Keşke Habur'daki görüntüler yerine işe bu toplantıyla başlansaydı" dedi.

Turgut'un bu sözlerine Karaca, "Kadınlar bu işin olmazsa olmazı. Fakat galiba çok da memnun kalınmamış gibi bir hava esti. Çünkü Başbakan, 'Kadın-erkek eşitliği değil fırsat eşitliği' ifadesini kullandı." şeklinde karşılık verdi.

Daha sonra iki isim arasında şöyle bir diyalog gelişti:

Turgut: Ben de kadın-erkek eşitliğinden onu anlıyorum.

Karaca: Hangi bağlamda?

Turgut: Kadınlar daha üstündür. Kadınlar erkeklerin nerede eksik olduğunu bildiğinden ve benim ilişklilerimde kadınları daha akıllı, mantıklı, düzgün düşündüğünü gördüğümden...

Karaca: Herhalde Başbakan da sizin gibi düşünüyor...

Turgut: Çok da güzel konuştu. 'Empati kurabiliyorlar' dedi. Aynı benim düşündüğüm gibi, ilk defa aynı düşündük Başbakan'la!

Karaca: 'Sığınma evlerini artırmalısınız' denmiş. Başbakan'ın 'Bizim kadınımız sığınamaz' gibi bir ifadesi olmuş... Kadınların bayağı bir üstün olduğunu düşünüyor herhalde sizin gibi, 'Sığınmaya ihtiyaç duyamaz' gibi...

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları