Serdar Turgut ve Özkök hangi konuda hemfikir?

Dün Akşam gazetesi yazarı Serdar Turgut medyadaki değişimden bahsetmiş, taşlar yerinden oynayacak demişti...

Tamamen aynı olmasa da dün Ertuğrul Özkök'te medyada bir değişim sürecinin başladığının işaretini verdi. Bunu gören Serdar Turgut bugün köşesinde, "Ertuğrul Özkök'le aynı fikirdeyiz" dedi.

(...) Dün medyanın geleceği hakkında birtakım tahminlerde bulunup bir süre sonra medyada tüm taşların yerinden oynayacağını söylemiştim. Dün baktım Ertuğrul Özkök 'Fitneciler, iftiracılar, bohçasında alelade fikirden başka satacak bir şeyi olmayanlar, cümbür cemaat gidecekler. Görüyorum, söylüyorum. Babıali'de hicret zamanı geliyor' diye yazmış. İkimiz de tesadüfen aynı konuyu farklı biçimde işleyip farklı ifade ettiğimizde aynı sonuca ulaşmışız.
İnsanın fikirlerini paylaştığı bir başka yazarın da olması, güvenlik ve huzur duygusuna katkıda bulunuyor.

Turgut yazısında aynı zamnada gidecek olanlar için bir iki isim vermeyi de ihmal etmedi. Ona göre NTV'de Yazıişlerini sunan Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas son demlerini yaşıyor..

(...) Bir buçuk insanın sunduğu programa da bakmıyorum artık. Çünkü onu seyrederek medyayı değil sadece seçilmiş kalitesizliği yani Ertuğrul Özkök'ün deyişiyle 'Yakında gidecek olanları' izlediğimi fark ettim. Topal ördek konumundaki bu yazarlarla neden vakit harcayayım ki?